Gáspár Győzit luxusautóval lepte meg édesapja?

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
Mercedes luxusautó Gáspár Győző ajándék Gáspár Evelin showman autó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Újabb luxusautó érkezett a Gáspár családba, amellyel Evelin is büszkén pózolt, Győzi pedig elolvadt a gyönyörtől.

Nemrég Gáspár Evelin egy Porschéból BMW-be ült át, most pedig Győző kapott egy tízmilliókat érő GLE Mercedest. A showman közösségi oldalán dicsekedett el szerzeményével. Evelin pedig örömmel pózolt az autócsoda mellett.

„A mai nap váltottunk. Köszönet Édesapámnak, hogy GLE Mercedesben ülhetek és élvezhetem az életet. Fater, ezért megint utálni fognak téged. (Nem baj lényeg az, hogy Carpe Diem)" – írta Győzike a kép mellé.

Csúnyán lehúzták Kökény Attiláthttp://www.life.hu/sztarok/20150730-kokeny-attilat-a-tv2-megasztar-enekeset-nyaralasa-alatt-olaszorszagban-csunyan-lehuztak-penzzel.htmlA zenész nyaralása alatt járt pórul, pedig csak egy kávét szeretett volna meginni, amiért hatalmas összeget számláztak ki neki Olaszországban.TV + Sztárok--Újra együtt Cinthya Dictatort és Varga Viktorhttp://www.life.hu/sztarok/20150730-cinthya-dictator-fotoslany-es-varga-viktor-enekes-ujra-egyutt-a-tv2-ezek-megorultek-showjaban.htmlKiderült a TV2 Ezek megőrültek műsorának celebnévsora, ők esnek-kelnek majd a bolondozós show új évadában.TV + SztárokOrigoVárkonyi Andrea életveszélyes kalandokat élt áthttp://www.life.hu/sztarok/20150730-varkonyi-andrea-tv2-hiradosa-eletveszelyes-kalandokat-elt-at-venezuelaban.htmlVenezuelában pihent a gyönyörű híradós, aki különleges kalandokba bonyolódott az esőerdőben.TV + Sztárok--Dukai Regina különleges vadállatot szelídítetthttp://www.life.hu/sztarok/20150729-dukai-regina-modell-egy-vadallatot-szeliditett-es-egy-hofeher-tigriskolykot-etetett-cumisuvegbol.htmlA modell csodaszép fotót posztolt, amelyen egy igazi vadállatot cumiztat anyai szeretettel és gondoskodással.TV + SztárokOrigoA nap képe: így őrültködik Majka és Curtishttp://www.life.hu/sztarok/20150728-majka-rapper-es-tarsa-curtis-orult-foton-pozolt-es-fekete-festekkel-maszkiroztak-el-magukat.htmlKözveszélyes őrültté vált Majka és társa, Curtis. A két zenész fekete festékkel maszkírozta el magát.TV + Sztárok--Többet nem zenél? Új szakmát tanul a közkedvelt DJ, Metzker Vikihttp://www.life.hu/sztarok/20150730--uj-szakmat-tanul-a-kozkedvelt-dj-metzker-viki-sminkes-lesz.htmlNem csak az az újdonság Metzker Viki életében, hogy egyre több tetoválás díszíti a testét. A közkedvelt DJ új szakmát tanul. Vajon felhagy a zenéléssel?TV + Sztárok

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.