Ma lenne 80 éves Antal Imre

Fotó: MTI/Beliczay László -
humorista Antal Imre születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az ország egyik kedvenc humoristája, Antal Imre ma töltené be 80. életévét.

1935. július 31-én született Antal Imre, Magyarország egyik legnépszerűbb, leghumorosabb tévése, aki 2008-ban hunyt el gyógyíthatatlan daganatos betegségben.

Fotó: MTI/Beliczay László

Antal Imre a Zeneművészeti Főiskolán végzett, az Országos Filharmónia szólistája volt. Több nemzetközi zenei versenyen ért el sikereket. 1972-ben hagyott fel a zenével, és kezdett dolgozni a Magyar Televízióban.

Július 31-én ünnepli születésnapját a ma 60 esztendős Joshi Bharat, és Hajas László születésnapja is ugyanezen a napon van.

Többet nem zenél? Új szakmát tanul a közkedvelt DJ, Metzker Vikihttp://www.life.hu/sztarok/20150730--uj-szakmat-tanul-a-kozkedvelt-dj-metzker-viki-sminkes-lesz.htmlNem csak az az újdonság Metzker Viki életében, hogy egyre több tetoválás díszíti a testét. A közkedvelt DJ új szakmát tanul. Vajon felhagy a zenéléssel?TV + SztárokOrigoSalma Hayek kitálalt: Elárulta, kit utál a leginkább a sztárvilágbólhttp://www.life.hu/sztarok/20150731-salma-hayek-hollywoodi-szineszno-kitalalt-arrol-kit-utal-a-legjobban-a-sztarvilagbol.htmlA hihetetlenül szexi hollywoodi színésznő még a nevét sem hajlandó kiejteni Donald Trumpnak. TV + Sztárok--Egy emberpiramis tetején mutatta meg bikinitestét Jennifer Lawrencehttp://www.life.hu/sztarok/20150731-jennifer-lawrence-bikiniben-mutatta-meg-alakjat-nyaralasan.htmlA színésznő új öribarinője, Amy Achumer osztotta meg a világgal, milyen jó buli együtt lógni Az éhezők viadala és a Napos oldal sztárjával. Most például emberpiramist „építettek" tizedmagukkal.TV + Sztárok--Bámulatos! Így festenének a Disney-hősök élőbenhttp://www.life.hu/sztarok/20150731-bamulatos-grafikak-arrol-hogyan-festenek-a-disney-hosok-eloben.htmlEgy ismeretlen, de hihetetlenül tehetséges grafikus eljátszott a gondolattal, hogy néznének ki a Disney-hősök a való életben. Bámulatos képeket készített gyerekkorunk legismertebb szereplőiről.TV + SztárokOrigoKulka János a bevándorlásról és menekültekről http://www.life.hu/sztarok/20150730-nagy-ervin-lofti-begi-papp-gergo-polgar-odett-lakatos-mark-kulka-janos-a-bevandorlasrol.htmlNémeth Máté a Life.hu riportere egy, az általános elfogadásról szóló rendezvényen járt. Az alábbi videóból megtujátok, miként vélekednek a kínzóan aktuális témáról, a bevándorlásról hírességeink. TV + SztárokOrigoGáspár Győzit luxusautóval lepte meg édesapja?http://www.life.hu/sztarok/20150731-gaspar-gyozit-showmant-pazar-luxusautoval-lepte-meg-edesapja-aminek-gaspar-evelin-is-nagyon-orult.htmlÚjabb luxusautó érkezett a Gáspár családba, amellyel Evelin is büszkén pózolt, Győzi pedig elolvadt a gyönyörtől.TV + SztárokFotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.