Cipő halála után két évvel sincs nyugalom a Republic háza táján

Forrás: republic.hu -
vita halál Republic Cipő viszály botrány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Még mindig nem csillapodtak a kedélyek a Republic együttesnél, amely szeptember 19-én ünnepli majd fennállásának 25. évfordulóját. A régi tagok közül ugyanis nem mindenki hajlandó színpadra lépni a jeles ünnepen. 

Nem elég a Cipő halála miatti veszteség, a Republic együttest belviszályok is tépázzák. Az együttes 25. évfordulója alkalmából jubileumi koncertet terveznek a tagok, akik közül ugyanakkor nem mindenki gondolja úgy, hogy színpadra állna - írja a Blikk.

Forrás: republic.hu

A korábbi gitáros, Tóth Zoltán Cipő halála után szállt ki a zenekarból, mert nem értett egyet azzal, hogy a többiek Cipő nélkül is folytatják. A lap megkeresésére Boros Csaba, a Republic basszusgitárosa és jelenlegi énekese elmondta, hogy Tóth Zoltánnak ott a helye a koncerten, szívesen játszanának vele ezen az ünnepen. "Az csak Zoli döntésén múlik, rajta áll, hogy ott lesz-e velünk a színpadon" - tette hozzá Boros Csaba.

A lap az együttes korábbi gitárosát is megszólaltatta az ügyben. "Cipő nélkül nem állok színpadra egy Republic nevezetű zenekarral. Ez nálam morális kérdés" – jelentette ki a zenész. Azt azonban hozzátette, hogy ha más néven lépnének színpadra, akkor meggondolná, hogy együtt zenéljen régi társaival.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.