Odavan a kubai "gyereksörért" Gombos Edina kislánya

vitamin egészséges táplálkozás Gombos Edina gyereknevelés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gombos Edina kislánya, Mirike egyszerűen odavan azért a rendkívül egészséges kubai édeskés maláta italért, amit anyukája csak "gyereksörnek" nevez. 

Ahogyan arról korábban a Life.hu is beszámolt, Gombos Edina családjával éppen a jól megérdemelt nyaralását tölti a tengerentúlon, ahol, ha minden igaz, a kis Matteo keresztelőjére is sort kerítettek. Edina minden alkalommal megosztja pihenésük legszebb pillanatait a rajongóival, akik ezúttal abban gyönyörködhetnek, hogy a kis Mirike milyen édesen szopogat el egy üveg kubai "gyereksört".

Ahogyan az Edina kép mellett közzé tett leírásából kiderült, a malátából készült alkoholmentes ital tele van vitaminokkal, terhes nők is előszeretettel isszák.

Forrás: Facebook/ Gombos Edina

"Miri csak úgy nyakalja a kubai gyereksört. Imádja ezt az édes maláta italt, mi meg örülünk, hogy issza, mert tele van vitaminnal. Hatuey egy indián (bocs, indió) törzsfőnök volt, akik a betolakodó spanyolok ellen harcolt. Róla, vagyis Kuba első nemzeti hőséről nevezték el ezt a finom, alkoholmentes italt. (A latin térségben ezt isszák a szoptatós anyukák is, hogy legyen tejük.)" - írta Edina.

Elképesztő luxusban él Gombos Edina

Gombos Edina otthonát a Hal a tortán című tévéműsorban csodálhattuk meg. A meghívott vendégek sem ilyen körülményekre számítottak...Bővebben a Life.hu cikkében.

Cipő halála után két évvel sincs nyugalom a Republic háza tájánhttp://www.life.hu/sztarok/20150801-cipo-halala-utan-sem-nyugodtak-le-a-kedelyek-a-republicnal.htmlMég mindig nem csillapodtak a kedélyek a Republic együttesnél, amely szeptember 19-én ünnepli majd fennállásának 25. évfordulóját. A régi tagok közül ugyanis nem mindenki hajlandó színpadra lépni a jeles ünnepen. TV + SztárokOrigoEl sem hinnéd, mitől tört rá a frász Károly hercegre és Kamillárahttp://www.life.hu/sztarok/20150801-karoly-hercegre-es-kamillara-egy-sas.htmlEgy uralkodó már megszokhatta, hogy minden bokorból veszély leselkedhet rá, szinte bármikor merénylet áldozatává válhat. Arra azonban, ami Károly herceggel és hitvesével, Kamillával történt, senki sem volt felkészülve. TV + Sztárok--Bódi Sylvi ezúttal a Maldív-szigeteken szeli a habokat - Falatnyi bikinibenhttp://www.life.hu/sztarok/20150726-bodi-sylvi-modell-a-maldiv-szigeteken-szeli-a-habokat-falatnyi-bikiniben.htmlEgy falatnyi bikiniben szeli a Maldív-szigetek csodálatos habjait a modell. TV + SztárokOrigoBoór Bettina: "Hűséges típus vagyok"http://www.life.hu/sztarok/20150726-190-balatonfuredi-anna-bal-gyoztese-boor-bettina-interju.htmlA Life.hu nagyszájú riportere, Németh Máté ezúttal az egyik legrangosabb hazai eseményre, a balatonfüredi Anna-bálra látogatott el.TV + Sztárok--Ez az, ami még a sármos Hugh Jackmant is könnyekre fakasztjahttp://www.life.hu/sztarok/20150726-hugh-jackman-szinesz-hagymapucolas-kozben-sirt.htmlA kemény és hihetetlenül sármos színésznél is eltörik néha a mécses. TV + Sztárok--Hoppá! Berki Krisztián karúszóval medencézik?http://www.life.hu/sztarok/20150726-berki-krisztian-es-berki-natasa-zselyke-strandolnak.htmlNagyon vicces kedvében volt a minap Berki Krisztián, aki kislányával csobbant a medencébe. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.