Így csapatta Sarka Kata Hajas László szülinapján

buli Sarka Kata Hajas László születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogyan arról korábban már beszámoltunk, a napokban lett 60 éves Hajas László, sztárfodrász. A születésnapi buliján Sarka Kata is tiszteletét tette.

Hajas László 60 éves lett, ebből az alkalomból lánya nagyon egyedi és drága ajándékkal lepte meg, barátai pedig együtt mulattak vele egy igazán fergeteges születésnapi bulin. Az eseményen Hajdú Péter és felesége, Sarka Kata is tiszteletét tette, a fitneszmodell közösségi oldalára feltöltött képeinek tanúsága szerint pedig igazán jól érezték magukat az eseményen.

Forrás: Facebook/ Sarka Kata

Cipő halála után két évvel sincs nyugalom a Republic háza tájánhttp://www.life.hu/sztarok/20150801-cipo-halala-utan-sem-nyugodtak-le-a-kedelyek-a-republicnal.htmlMég mindig nem csillapodtak a kedélyek a Republic együttesnél, amely szeptember 19-én ünnepli majd fennállásának 25. évfordulóját. A régi tagok közül ugyanis nem mindenki hajlandó színpadra lépni a jeles ünnepen. TV + SztárokOrigoDekoltázsmustra: DJ Metzker Vikié továbbra is gyilkos - Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20150731-metzker-viktoria-dj-dekoltazsa-is-gyilkos-nagyon-dogos-lepet-posztolt.htmlDJ Metzker Viki, akiről legutóbb azt írtuk, hogy új szakmát tanul, és pedzegettük, hogy talán nem is zenél tovább, egy valamin biztosan nem változtat. Az pedig csodás kinézete.TV + Sztárok--VV Maci és Cooky közös slágerre készülhttp://www.life.hu/sztarok/20150731-vv-maci-es-cooky-kozos-slagerre-keszul.htmlKözös dalra készül a Való Világ 7 legsúlyosabb villalakója, VV Maci, és a rádiós Cooky.TV + SztárokOrigoGondoltad volna? 60 éves lett Joshi Bharathttp://www.life.hu/sztarok/20150731-joshi-bharat-kerek-evfordulot-unnepel-hatvan-eves-lett-a-musorvezeto.htmlA műsorvezető úgy véli, azért nem látszik rajta a kora, mert "nem cipel hülyeségeket".TV + Sztárok--Egy emberpiramis tetején mutatta meg bikinitestét Jennifer Lawrencehttp://www.life.hu/sztarok/20150731-jennifer-lawrence-bikiniben-mutatta-meg-alakjat-nyaralasan.htmlA színésznő új öribarinője, Amy Achumer osztotta meg a világgal, milyen jó buli együtt lógni Az éhezők viadala és a Napos oldal sztárjával. Most például emberpiramist „építettek" tizedmagukkal.TV + Sztárok--Kim Kardashian tanítja női hangon beszélni nővé vált apjáthttp://www.life.hu/sztarok/20150731-caitlyn-jennert-kim-kardashian-tanitja-noi-hangon-beszelni.htmlBruce Jenner lassan már két hónapja nőként éli az életét, de még vannak csiszolgatnivalók nőiségén.TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.