Törőcsik Marit váratlanul érte Sinkó László halála

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
váratlan esemény betegség halál Törőcsik Mari kollega Sinkó László
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kollégái sem tudták a színészről, milyen súlyos betegséggel küzd, a színész is, családja is titokban tartotta, hogy nagy a baj.

Ahogy a Life.hu is megírta, Sinkó László, a nemzet művésze, Kossuth- és Jászai Mari-díjas színész 75 éves korában hunyt el. Pályatársa, barátja, Törőcsik Mari megdöbbent a halálhír hallatán – írja a Bors.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

„Ezek nagyon nehéz dolgok. A színházban tudtuk, láttuk, hogy beteg, de azt nem, hogy ennyire. Együtt kezdtük a pályát, és nagyon nehéz feldolgozni, hogy ő sincs már közöttünk. Ez a tragédia újabb darabot vett el az életemből, amit már soha nem kapok vissza. Lassan senki nem marad nekem a régi barátok közül” – mondta a színésznő.

Feltörték Vastag Tomi autóját http://www.life.hu/sztarok/20150802-vastag-tamas-az-rtl-klub-xfaktor-enekesenek-autojat-feltortek-de-csak-egy-napszemuveget-vittek-el.htmlAz énekes a közösségi oldalán osztotta meg a hírt, de egyáltalán nem volt szomorú, mert felkészült a tolvajok érkezésére.TV + Sztárok--Szabó Zsófi ősszel visszatér?http://www.life.hu/sztarok/20150802-szabo-zsofi-szineszno-lehet-az-rtl-klubon-osszel-indulo-hungarys-got-talent-haziasszonya.htmlValószínűleg a színésznő lesz az ősszel startoló Hungary's Got Talent háziasszonya, így újra kipróbálhatja magát műsorvezetői szerepben.TV + Sztárok--Nem fogod kitalálni, mivel lepi meg Timi Andy Vajnát!http://www.life.hu/sztarok/20150731-vajna-timi-andy-vajna-producer-felesege-kulonleges-ajandekkal-keszul-ferje-szuletesnapjara.htmlSzombaton lesz Andy Vajna 71. szülinapja. Felesége, Timi elmesélte, hogy a tavalyi hatalmas partit nagyon nehéz volt titokban tartania, és reméli, hogy az idén nem bukik le az ajándékkal.TV + Sztárok--Rubint Réka őszinte vallomása: "Nagy szükségem volt már a pihenésre"http://www.life.hu/sztarok/20150731-rubint-reka-fitnesz-edzo-alomtestet-villantott-amerikai-nyaralasa-kozben-a-medenceparton.htmlRemekül érzi magát a fitneszedző a nyaralásán, melyről ismét csodás fotót posztolt. Rubint Réka a kép mellett bevallotta: nagy szüksége volt már a pihenésre.TV + Sztárok--A konyha ördöge: Nem járok vissza az átalakított éttermekbehttp://www.life.hu/sztarok/20150731-bereznay-tamas-nem-jarok-vissza-az-atalakitott-ettermekbe.htmlÖn kíváncsi lenne, hogy A konyha ördöge, Bereznay Tamás által átalakított éttermek vajon megfogadták-e a sztárséf tanácsait ? Mi igen, de az meglepett, hogy Bereznay nem tartja a kapcsolatot a legtöbb, megmentett vendéglátó egységekkel.TV + SztárokOrigoFelismered, melyik 90-es évekbeli sorozat sztárjai pózolnak a képen?http://www.life.hu/sztarok/20150801-lucy-lawless-es-renee-o-connor-a-xena-a-harcos-hercegno-sorozat-sztarjai-igy-neznek-ki-ma.htmlKi ne emlékezne a 90-es évek sikersorozatára, a Xéna, a harcos hercegnőre? Az alkotás két főszereplője most újra összeállt, igaz, csak egy kép erejéig. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.