Sütő Enikő nem tudott azonosulni a modellszereppel

Fotó: Zsigmond László/Life.hu -
modell azonosulás szerep jogász Sütő Enikő manöken
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ki gondolná, hogy az egykoron sikeres manöken korábban úgy érezte, inkább jogászként szeretne dolgozni, mint modellként.

Sütő Enikő mindig is jogásznak készült, és eleinte nem tudott azonosulni a modellszereppel. Később azonban rájött, hogy a jogi szakma túl férfias számára, és mégis inkább a kifutók világa felé húz a szíve.

„Rájöttem, hogy nem jogász vagyok, hanem modell. Az a kényszer nyomasztó volt, hogy minden tárgyaláson férfinak kellett lenni és amikor először úgy éreztem reggel, hogy lassan megborotválkozom, belül viszont tombolt a nő, akkor abbahagytam" – mesélt élete nagy válságáról Enikő.

Le a kalappal: Hargitai Bea nagyon szigorú és következetes édesanya letthttp://www.life.hu/sztarok/20150731-le-a-kalappal-hargitai-bea-nagyon-szigoru-es-kovetkezetes-edesanya-lett.htmlAz egykori modell, Hargitai Bea édesanyaként is olyan sikeresnek mondhatja magát, mint pályája csúcspontján. Gyereknevelésből nálunk csillagos ötöst kapott!TV + SztárokOrigoÚjabb őrület! Baronits Gábor autóversenyzőnek állhttp://www.life.hu/sztarok/20150729-ujabb-orulet-baronits-gabor-autoversenyzonek-all.htmlElkapta a hév Baronits Gábor színészt, és amikor a Forma-1-es pilótával, Jenson Buttonnal közös színpadra lépett, meglepő bejelentést tett.TV + Sztárok--Elképesztő baki a TV2 műsorábanhttp://www.life.hu/sztarok/20150803-elkepeszto-bakiparadi-a-tv2-joban-rosszban-sorozataban-pikali-gerda-es-gesztesi-karoly-is-hibazott.htmlNézd meg, hogyan viccelték el az elrontott jeleneteket a Jóban Rosszban színészei a sorozat forgatásain.TV + SztárokFotó: Tuba Zoltán - OrigoJó lenne tudni, miért is szelfizett Hugh Jackman Ricky Martinnal!http://www.life.hu/sztarok/20150802-hugh-jackman-ricky-martinnal-szelfizett.htmlHugh Jackman rákattant a szelfizésre. Legutóbb egy kígyóval pózolt, most pedig Ricky Martinnal fotózkodik. TV + SztárokOrigoTörőcsik Marit váratlanul érte Sinkó László halálahttp://www.life.hu/sztarok/20150802-torocsik-marit-szinesznot-varatlanul-erte-kollegaja-sinko-laszlo-kossuth-es-jaszai-mari-dijas.htmlKollégái sem tudták a színészről, milyen súlyos betegséggel küzd, a színész is, családja is titokban tartotta, hogy nagy a baj.TV + SztárokFotó: Hámori Zsófia/Life.huÉletveszélyes kalandra vállalkozott Bódi Sylvihttp://www.life.hu/sztarok/20150802-bodi-sylvi-modell-eletveszelyes-kalandra-vallalkozott-egy-kis-adrenalinfroccs-remenyeben.htmlA modell ezúttal sem hazudtolta meg önmagát és mosolyogva tűrte, hogy próbára tegyék az idegeit és a bátorságát. TV + SztárokFotó: Zsigmond László/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.