Micsoda átalakulás! Dögös pasi lett a Szívek szállodája jófiújából

izomzat Szívek szállodája dögös jared padalecki
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rory Gilmore első szerelme, Dean, aki az anyukák kedvence karakterét hozta a sorozatban, igazán dögös pasi lett.

Habár nemrég még depressziójáról érkeztek hírek, ma már úgy látszik, jó formában van Jared Padalecki. Az izomzata legalábbis nagyon rendben van.

Stephen Amell színészzel Forrás: Instagram/ Stephen Amell

A híresség egy hajón pózolt hawaii mintás nadrágban, amihez valamiért fekete sapkát választott kiegészítőként kissé érthetetlen módon. De ezen ne is akadjuk fent nagyon, térjünk inkább vissza az izomzatára. Íme:

És újra ők Forrás: Facebook/ Jared Padalecki

Ejha! Ennyire szexinek még soha nem láttuk Rihannáthttp://www.life.hu/trend/20150804-rihanna-karibi-tancoslanynak-oltozott-barbadoson.htmlAz énekesnő szülőhazájában, Barbadoson az egyik legjelentősebb esemény a Kadooment napi parádé, ahol minden évben karneváli cuccban, szinte meztelenül partizik a sztár.Trend--Rövidre vágatta haját Tóth Gabi - Igazi kaméleonhttp://www.life.hu/trend/20150804-rovidre-vagatta-hajat-toth-gabi.htmlFodrásznál járt Tóth Gabi, majd az eredményt azon nyomban meg is mutatta az Instagramon követőinek. Fotó: Margitay Klára/Life.humiddleon21641443Trend--Éden Marianna teljesen kivirágzotthttp://www.life.hu/trend/20150803-eden-marianna-viragos-bikiniben-pozol.htmlA férfiak egyik kedvenc Éden Hotel-játékosa, Marianna csodás, virágos fürdőruhában mutatta meg dekoltázsát. Trend--Jane Fonda külsejére nincsenek szavak! Simán letagadhatna pár évethttp://www.life.hu/trend/20150803-jane-fonda-szineszno-nagyon-fiatalos.htmlEgyszerűen lehetetlen, hogy Jane Fonda már jó pár évvel túl van a hetedik X-en is. Bámulatosan fest!TrendNorthfotoBódi Sylvi ismét szexi, sellős fotóval rukkolt előhttp://www.life.hu/trend/20150803-bodi-sylvi-modell-ismet-szexi-sellos-fotoval-rukkolt-elo-es-a-tenger-felszinen-lebegtette-testet.htmlA modell a Maldív-szigeteken, a víz felszínén lebegtette meg szexi melleit és tökéletes testét.Trend--Tóth Andi nagyon furcsán fest - Fotó!http://www.life.hu/trend/20150803-toth-andi-az-rtl-klub-xfaktor-gyoztese-nagyon-fura-lett-tunderkenek-oltozott.htmlAz X-Faktor győztese tündérkének öltözött, és tényleg úgy festett, mint egy erdei lény, aki a fák és bokrok között éli az életét.Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.