Nem volt elég a szépségekből? Hamarosan újabb királynőt választanak!

Forrás: Facebook/Balaton Szépe -
Miss Balaton szépségverseny lányok
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Többfordulós megméretés után összeállt a Miss Balaton döntős csapata. 16 szépség várja, hogy a fejére kerüljön a korona. Szerinted ki a legszebb?

A májusi jelentkezés után háromfordulós kiválasztási folyamat után került be 16 lány a döntőbe. Találunk közöttük ismert arcot és a szépségversenyeken először induló, fiatal lányokat is. Közülük kerül majd ki a Balaton királynője augusztus 15-én Balatonfüreden.

Forrás: Facebook/Balaton Szépe

Addig még egy kétnapos fotózás és egyhetes felkészítő tábor vár a mezőnyre, ahol többek között Epres Panni, Iszak Eszti, a VIVA műsorvezetője, Horváth Éva készíti majd fel a szépségeket a látványos fináléra. Kiválasztottunk pár lányt, akiket esélyesnek gondolunk a koronára. Szavazz, szerinted ki a legszebb?

Vajna Timi tigriseket szelídítetthttp://www.life.hu/sztarok/20150804-vajna-timi-andy-vajna-felesege-tigriseket-szeliditett-es-papagajt-etetett.htmlKülönleges kalandban volt része Andy Vajna feleségének, aki cuki tigriskölykökkel találkozott.TV + Sztárok--Több pucér férfit látna a filmvásznon Kevin Baconhttp://www.life.hu/sztarok/20150804-kevin-bacon-meg-tobb-ferfi-meztelenkedest-szeretne-latni-a-filmekben-ezert-mozgalmat-inditott.htmlKevin Bacon szerint a férfi színészek is legalább annyira szeretnek meztelenkedni a képernyőn és a filmvásznon, mint a hölgyek. Elindította hát a #FreeTheBacon, vagyis a farkak kiszabadítását szorgalmazó mozgalmat.TV + Sztárok--Novák Angéla: Nem lehet gond az örökbefogadással, papíron átlagos nő vagyokhttp://www.life.hu/sztarok/20150731-novak-angela-nem-lehet-gond-az-orokbefogadassal-papiron-atlagos-no-vagyok.htmlSokan megbámulják Novák Angélát, aki 17 éves korában esett át az első nemátalakító műtétén. Hogy nőiességének szól-e a sok kíváncsi tekintet, vagy pedig csak felismerik, maga sem tudja.TV + SztárokFotó: Zsigmond László/Life.huFigyelem! Keressük Gaál Noémi térddublőrét!http://www.life.hu/sztarok/20150804-keressuk-gaal-noemi-idojarasjelento-terddubloret.htmlGaál Noémi, a TV2 időjárásjelentője néhány éve megműttette a melleit. Elképzelhető, hogy hamarosan egy újabb plasztikai műtét lesz esedékes az egykori modellnek. TV + SztárokMajka dühödten támadt Tillára http://www.life.hu/sztarok/20150804-majka-rapper-a-tv2-musorvezetoje-egy-vodor-zold-lottyel-tamadt-tillara-az-ezeke-megorultek-cimu.htmlMajka megelégelte Tilla okoskodását és beszólásait, ezért fogta magát és nekiesett. TV + Sztárok--Baleset érte Ada fiáthttp://www.life.hu/sztarok/20150804-ada-az-rtl-klub-musorvezetojenek-kisfiat-baleset-erte-egy-csuszdaparkban-es-fejserulest-szenvedtt.htmlMentőt kellett hívni a Reflektor műsorvezetőjének egyik ikerfiához, Bálinthoz egy víziparkban, mert megsérült, és vérző fejjel szaladt édesanyjához.TV + SztárokOrigoKiderült, miért titkolja szerelmét Aleska Diamondhttp://www.life.hu/sztarok/20150804-aleska-diamond-azaz-safrany-emese-titkolja-szerelme-kiletet-azt-is-elarulta-miert.htmlSáfrány Emese, alias "Aleska" elmesélte, hogy fél éve van együtt párjával, aki büszke rá és mindenben támogatja.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.