Vajna Timi tigriseket szelídített

Forrás: Facebook/Vajna Timi -
Vajna Timi tigris madár szelídítés papagáj Andy Vajna
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Különleges kalandban volt része Andy Vajna feleségének, aki cuki tigriskölykökkel találkozott.

Nemrég Dukai Regina szelídített meg egy hófehér oroszlánkölyköt, most pedig Vajna Tímea járt a különleges cukiságoknál. Timi még arra is vállalkozott, hogy összedörgölőzzön új barátjával.

Forrás: Facebook/Vajna Timi

A tigriskölyök után pedig egy színes papagájt etetett Timi. Lehet, hogy most szerezte be a férjének kiszemelt születésnapi ajándékot?

Forrás: Facebook/Vajna Timi
Novák Angéla: Nem lehet gond az örökbefogadással, papíron átlagos nő vagyokhttp://www.life.hu/sztarok/20150731-novak-angela-nem-lehet-gond-az-orokbefogadassal-papiron-atlagos-no-vagyok.htmlSokan megbámulják Novák Angélát, aki 17 éves korában esett át az első nemátalakító műtétén. Hogy nőiességének szól-e a sok kíváncsi tekintet, vagy pedig csak felismerik, maga sem tudja.TV + SztárokFotó: Zsigmond László/Life.huFigyelem! Keressük Gaál Noémi térddublőrét!http://www.life.hu/sztarok/20150804-keressuk-gaal-noemi-idojarasjelento-terddubloret.htmlGaál Noémi, a TV2 időjárásjelentője néhány éve megműttette a melleit. Elképzelhető, hogy hamarosan egy újabb plasztikai műtét lesz esedékes az egykori modellnek. TV + SztárokMajka dühödten támadt Tillára http://www.life.hu/sztarok/20150804-majka-rapper-a-tv2-musorvezetoje-egy-vodor-zold-lottyel-tamadt-tillara-az-ezeke-megorultek-cimu.htmlMajka megelégelte Tilla okoskodását és beszólásait, ezért fogta magát és nekiesett. TV + Sztárok--Micsoda átalakulás! Dögös pasi lett a Szívek szállodája jófiújábólhttp://www.life.hu/sztarok/20150804-dogos-pasi-lett-a-szivek-szallodaja-jofiujabol.htmlRory Gilmore első szerelme, Dean, aki az anyukák kedvence karakterét hozta a sorozatban, igazán dögös pasi lett.TV + Sztárok--Sütő Enikő nem tudott azonosulni a modellszereppelhttp://www.life.hu/sztarok/20150803-suto-eniko-egykori-modell-manoken-egy-ideig-nem-tudott-azonosulni-a-modell-szereppel.htmlKi gondolná, hogy az egykoron sikeres manöken korábban úgy érezte, inkább jogászként szeretne dolgozni, mint modellként.TV + SztárokFotó: Zsigmond László/Life.huRossz útra tért Trokán Nórahttp://www.life.hu/sztarok/20150803-rosszlanyt-alakit-trokan-nora-es-pokorny-lia.htmlDurva smink, szakadt ruha, óriási fukszok, tetoválás: drasztikusan megváltozott Trokán Nóra és Pokorny Lia külseje. Vajon mi történhetett?TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.