Mi a közös Dukai Reginában és Majkában?

Forrás: Origo -
Dukai Regina Majka születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hihetetlen, de igaz: van valami a két magyar híresség életében, ami összeköti őket. 

Méghozzá abban, hogy Dukai Regina és Majoros Péter, azaz Majka is augusztus 5-én ünnepli születésnapján.

Forrás: Origo

Míg Dukai Regina, aki nem is olyan régen még szexi nyaralós képeivel árasztotta el közösségi oldalát, 32 éves lett, addig a rapper immár 36 szál gyertyát fújhat el a tortáján. Isten éltesse őket!

Majka több ezer ember előtt égette le kollégáit?

Ismét csipkelődős kedvében volt a rapper, aki egy velencei fesztiválon, több ezer ember előtt szólt be kollégáinak: Dobrády Ákos slágerét és Fluor Tomi bandáját is kigúnyolta. A Life.hu cikkét itt olvashatod.
Pályát módosít Dukai Regina? Új munkakörben bizonyít a dögös modell: Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20150731-dukai-regina-modell-uj-munkakorben-mutatkozott-be-es-festonek-allt.htmlFestőnek állt a modell, aki egy vicces fotón mutatta meg, milyen amikor neki kell kipingálnia a lakást.TV + Sztárok--Majka dühödten támadt Tillára http://www.life.hu/sztarok/20150804-majka-rapper-a-tv2-musorvezetoje-egy-vodor-zold-lottyel-tamadt-tillara-az-ezeke-megorultek-cimu.htmlMajka megelégelte Tilla okoskodását és beszólásait, ezért fogta magát és nekiesett. TV + Sztárok--Dukai Regina különleges vadállatot szelídítetthttp://www.life.hu/sztarok/20150729-dukai-regina-modell-egy-vadallatot-szeliditett-es-egy-hofeher-tigriskolykot-etetett-cumisuvegbol.htmlA modell csodaszép fotót posztolt, amelyen egy igazi vadállatot cumiztat anyai szeretettel és gondoskodással.TV + SztárokOrigoA nap képe: így őrültködik Majka és Curtishttp://www.life.hu/sztarok/20150728-majka-rapper-es-tarsa-curtis-orult-foton-pozolt-es-fekete-festekkel-maszkiroztak-el-magukat.htmlKözveszélyes őrültté vált Majka és társa, Curtis. A két zenész fekete festékkel maszkírozta el magát.TV + Sztárok--Less be Dukai Regina luxushálójába!http://www.life.hu/intim/20150722-dukai-regina-modell-megmutatta-hofeher-luxus-haloszobajat-intim-foto.htmlDukai Regina intim szférájába engedett bepillantást: a gyönyörű modell szereti az eleganciát, erről tanúskodik hófehér hálószobája.Intim--Micsoda pasik! Majka igazi sztár-szelfit lőtthttp://www.life.hu/sztarok/20150720-majka-es-harom-magyar-sztar-is-szerepel-a-legujabb-sztarselfien.htmlMajka éppen az Ezek megőrültek! forgatásain vett részt több híresség társaságában, az illusztris csapatról pedig egy képet is lőtt.TV + Sztárok

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.