Mignonnal szülinapozott Fluor Tomi

Forrás: -- -
mignon wellhello Fluor Tomi rapper süti születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Wellhello frontembere ma ünnepli 28. születésnapját, és ennek örömére egy aprócska mignonnal lepte meg magát.

Egyelőre nem csapott hatalmas bulit a pörgős nyelvű rapper, aki szerényen ünnepelte születésnapját. Ami késik, az valószínűleg nem múlik és barátai, valamint kedvese meglepik majd őt egy igazi születésnapi banzájjal.

Fluor Tomi Forrás: --

Cuki fotó Fluortól – így öleli szerelme Lotti a zenészt.

Forrás: Instagram/Fluor Tomi
Mészáros Dóra ismét nagyot villantotthttp://www.life.hu/sztarok/20150805-meszaros-dora-meztelen-idojos-playmate-meztelenul-szelfizett-csak-a-haja-takarta-melleit.htmlMelltartó nélkül csupán hajkoronájával takarta el tetemes melleit a playmate, aki ismét forró perceket szerzett rajongóinak.TV + Sztárok--Nem volt elég a szépségekből? Hamarosan újabb királynőt választanak!http://www.life.hu/sztarok/20150804-miss-balaton-szepsegkiralyno-valasztas-lesz-hamarosan.htmlTöbbfordulós megméretés után összeállt a Miss Balaton döntős csapata. 16 szépség várja, hogy a fejére kerüljön a korona. Szerinted ki a legszebb?TV + SztárokOrigoRubint Rékára nehéz napok várnakhttp://www.life.hu/sztarok/20150805-rubint-rekara-fitnesz-edzore-nehez-napok-varnak-mert-hazaert-amerikai-nyaralasabol.htmlHazatért amerikai álomnyaralásából a fitneszsztár, akivel itthon nagyot fordult a világ.TV + Sztárok--Micsoda fényűzés! Cristiano Ronaldo egy szigetet vett nászajándékba barátjánakhttp://www.life.hu/sztarok/20150804-bulvarrap-hegyi-rolival-benne-kiraly-linda-gesztesi-karoly-hajas-laszlo-gaspar-gyozo.htmlA sztárfocista különleges nászajándékkal lepte barátját: egy görög szigetet vett neki. TV + SztárokAFPMajka dühödten támadt Tillára http://www.life.hu/sztarok/20150804-majka-rapper-a-tv2-musorvezetoje-egy-vodor-zold-lottyel-tamadt-tillara-az-ezeke-megorultek-cimu.htmlMajka megelégelte Tilla okoskodását és beszólásait, ezért fogta magát és nekiesett. TV + Sztárok--Vajna Timi rejtegeti pocakját, Andy Vajna fogyókúrára fogná http://www.life.hu/sztarok/20150805-andy-vajna-fogyokurara-fogna-csodas-feleseget-vajna-timit-ot-hat-kilotol-kellene-megszabadulnia.htmlVajna Timi takargatja testét, nem is nagyon értettük, miért teszi. Csodás alakját sokan irigylik, simán felvehetne kétrészes fürdőruhát is. Férje szerint azonban van miből leadnia bájos feleségének.TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.