Mészáros Dóra ismét nagyot villantott

mell haj Mészáros Dóra meztelen szelfi test playmate
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Melltartó nélkül csupán hajkoronájával takarta el tetemes melleit a playmate, aki ismét forró perceket szerzett rajongóinak.

Az egykori meztelen időjós és playmate, Mészáros Dóra, aki rendre közszemlére teszi bájait, ma sem hagyta a rajongókat pikáns élmény nélkül.

Forrás: Facebook/Mészáros Dóra
Nem volt elég a szépségekből? Hamarosan újabb királynőt választanak!http://www.life.hu/sztarok/20150804-miss-balaton-szepsegkiralyno-valasztas-lesz-hamarosan.htmlTöbbfordulós megméretés után összeállt a Miss Balaton döntős csapata. 16 szépség várja, hogy a fejére kerüljön a korona. Szerinted ki a legszebb?TV + SztárokOrigoVajna Timi rejtegeti pocakját, Andy Vajna fogyókúrára fogná http://www.life.hu/sztarok/20150805-andy-vajna-fogyokurara-fogna-csodas-feleseget-vajna-timit-ot-hat-kilotol-kellene-megszabadulnia.htmlVajna Timi takargatja testét, nem is nagyon értettük, miért teszi. Csodás alakját sokan irigylik, simán felvehetne kétrészes fürdőruhát is. Férje szerint azonban van miből leadnia bájos feleségének.TV + SztárokOrigoRubint Rékára nehéz napok várnakhttp://www.life.hu/sztarok/20150805-rubint-rekara-fitnesz-edzore-nehez-napok-varnak-mert-hazaert-amerikai-nyaralasabol.htmlHazatért amerikai álomnyaralásából a fitneszsztár, akivel itthon nagyot fordult a világ.TV + Sztárok--Mi a közös Dukai Reginában és Majkában?http://www.life.hu/sztarok/20150805-dukai-regina-es-majka-is-augusztus-5-en-unnepli-szuletesnapjat.htmlHihetetlen, de igaz: van valami a két magyar híresség életében, ami összeköti őket. TV + SztárokOrigoDebreczeni Zita és Gianni a legtrendibb párhttp://www.life.hu/sztarok/20150804-debreczeni-zita-modell-es-gianni-etteremtulajdonos-a-legtrendibb-sztarpar.htmlNagyon jól néznek ki a szerelmesek azon a fotón, amit az olasz amorózó osztott meg közösségi oldalán.TV + Sztárok--Jessica Alba becsapta rajongóit - A színésznőt csúnyán beégette a napvédő krémhttp://www.life.hu/sztarok/20150804-jessica-alba-szineszno-altal-piacra-dobott-napvedo-kremre-panaszkodnak.htmlA színésznő cége által piacra dobott napvédőkrémre már több mint 200-an panaszkodtak. Hiába a 30 faktor, és a cég által hitelesített biztonságos napozás: vörösre égtek a terméket használók.TV + SztárokAFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.