Majka kisfia az Ezek megőrültek! forgatásán randalírozott

TV2 Ezek megőrültek! (vetélkedő) család Majka szülinap show születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Valódi családi bulivá fajult az Ezek megőrültek! szerdai forgatása, amikor Majka kis családjával jelent meg a munkahelyén.

Majka – akárcsak Dukai Regina - augusztus 5-én ünnepelte születésnapját, és idén töltötte be 36. életévét. A rapper néhány hét múlva visszatér képernyőre és az Ezek megőrültek!, című show műsorvezetője lesz. A szórakoztató produkció fogatása egy nagy szülinapi buliba csapott át a kis Marianak köszönhetően. A kisfiú boldogan "randalírozott" a díszletben, és édesapja meglepi tortáját is megkóstolta – írja a Tv2.hu.

Majka és családja Forrás: Instagram/Majoros Hajnalka
Som Balogh Edina nem jár strandra, nem szereti, ha megbámuljákhttp://www.life.hu/sztarok/20150804-som-balogh-edina-nem-jar-strandra.htmlRitka alkalom, hogy Som Balogh Edinát nyilvános standon láthattuk. A Barátok közt színésznője nem szereti, ha megbámulják, és azzal kell foglalkoznia, hogy jól nézzen ki. Inkább kisfiának szenetli minden pillanatát.TV + SztárokOrigoÍgy csapatta szülinapján Dukai Regina - Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20150806-dukai-regina-modell-alomszep-foton-pozolt-szulinapjan-egy-szines-luficsokorral.htmlA modell különleges, színes luficsokorral jelezte, hogy betöltötte 32. életévét.TV + Sztárok--Puzsér Róbert bevédte Kucserát: "Ebben az országban mindenki tol valamit"http://www.life.hu/sztarok/20150806-puzser-robert-facebookon-vedte-be-kucsera-gabort-a-kokainbotranyat-kovetoen.htmlKözösségi oldalán tett közzé egy bejegyzést Puzsér Róbert, amelyben a kokainbotrányba keveredett kajakos, Kucsera Gábor védelmére kelt. TV + SztárokOrigoGyakran érik rasszista támadások Kis Grófóthttp://www.life.hu/sztarok/20150806-kis-grofot-enekes-mulatos-zeneszt-rasszista-tamadasok-ertek.htmlAz énekes a sikerrel együtt megtapasztalta az ismertség árnyoldalát is, ugyanis származása miatt gyakran beszólnak neki.TV + Sztárok--Koós János nem látogatja legjobb barátja, Bajor Imre sírjáthttp://www.life.hu/sztarok/20150806-koos-janos-tancdalenekes-mar-nem-apolja-a-kapcsolatot-baratja-bajor-imre-felesegevel.htmlAnnak ellenére, hogy legjobb barátok voltak Bajor Imrével, a táncdalénekes Koós János a temetés óta egyszer sem látogatott el a nagy nevettető sírjához. Szerinte ugyanis Bajor Imre a nap minden percében vele van.TV + SztárokOrigoMészáros Dóra ismét nagyot villantotthttp://www.life.hu/sztarok/20150805-meszaros-dora-meztelen-idojos-playmate-meztelenul-szelfizett-csak-a-haja-takarta-melleit.htmlMelltartó nélkül csupán hajkoronájával takarta el tetemes melleit a playmate, aki ismét forró perceket szerzett rajongóinak.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.