Gáspár Győző összeállás közös akció autó Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A két showman úgy látszik, egymásra talált - a Krisztián által megosztott fotóból legalábbis arra következtetünk, hogy készülnek valamire.

Vajon miben mesterkedhet a két sztár? Győzi ugyanis olyan verdával hasított, amelyre Berki Krisztián nevét ragasztották fel - az erről készült képet pedig éppen a magyar macsó posztolta közösségi oldalán. Vajon csak kedveskedni akart a showman a műsorvezetőnek, vagy valami közös projekten törik a fejüket? Hamarosan ez is kiderül, mert a magyar médiában semmi nem maradhat titokban.

Forrás: Facebook/Berki Krisztián

Gáspár Győző: "Az egyetlen ember akire számíthatok, az saját magam vagyok"

Őszinte vallomást fogalmazott meg közösségi oldalán Gáspár Győző, aki nem akarja még egyszer, hogy átgázoljanak rajta. A Life.hu cikkét ITT találod.

Puzsér Róbert bevédte Kucserát: "Ebben az országban mindenki tol valamit"http://www.life.hu/sztarok/20150806-puzser-robert-facebookon-vedte-be-kucsera-gabort-a-kokainbotranyat-kovetoen.htmlKözösségi oldalán tett közzé egy bejegyzést Puzsér Róbert, amelyben a kokainbotrányba keveredett kajakos, Kucsera Gábor védelmére kelt. TV + SztárokOrigoBulvárRap Hegyi Rolival: "Király Linda lefogyott, most már túl szexi"http://www.life.hu/sztarok/20150804-bulvarrap-hegyi-rolival-benne-kiraly-linda-gesztesi-karoly-hajas-laszlo-gaspar-gyozo-iszak-eszti.htmlÚjra itt a BulvárRap Hegyi Rolival, benne pedig az elmúlt egy hét legfontosabb sztárhírei.TV + SztárokFotó: Zsigmond László/Life.huKoós János nem látogatja legjobb barátja, Bajor Imre sírjáthttp://www.life.hu/sztarok/20150806-koos-janos-tancdalenekes-mar-nem-apolja-a-kapcsolatot-baratja-bajor-imre-felesegevel.htmlAnnak ellenére, hogy a legjobb barátok voltak Bajor Imrével, a táncdalénekes Koós János a temetés óta egyszer sem látogatott el a nagy nevettető sírjához. Szerinte ugyanis Bajor Imre a nap minden percében vele van.TV + SztárokOrigoMicsoda fényűzés! Cristiano Ronaldo egy szigetet vett nászajándékba barátjánakhttp://www.life.hu/sztarok/20150804-bulvarrap-hegyi-rolival-benne-kiraly-linda-gesztesi-karoly-hajas-laszlo-gaspar-gyozo.htmlA sztárfocista különleges nászajándékkal lepte barátját: egy görög szigetet vett neki. TV + SztárokAFPCipő halála után két évvel sincs nyugalom a Republic háza tájánhttp://www.life.hu/sztarok/20150801-cipo-halala-utan-sem-nyugodtak-le-a-kedelyek-a-republicnal.htmlMég mindig nem csillapodtak a kedélyek a Republic együttesnél, amely szeptember 19-én ünnepli majd fennállásának 25. évfordulóját. A régi tagok közül ugyanis nem mindenki hajlandó színpadra lépni a jeles ünnepen. TV + SztárokOrigoSzívfacsaró! Ezt üzente halála előtt Bobbi Kristina Brownhttp://www.life.hu/sztarok/20150727-anyjanak-whintey-houstonnak-uzent-halala-elott-bobbi-kristina-brown.htmlAnyjának, Whitney Houstonnak üzent halála előtt Bobbi Kristina Brown, aki vasárnap távozott az árnyékvilágból.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.