Kitálaltak a stewardessek: Kylie Mingoue elbűvölő, Robbie Williams pedig öntelt

Forrás: AFP -
Robbie Williams híresség Kristen Stewart légiutas-kísérő Katalin hercegnő vélemény Kylie Minogue fórum celeb
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A légiutas-kísérők kitálaltak arról, ki a legjobb fej, és ki a legelviselhetetlenebb híresség, akit valaha kiszolgáltak a fedélzeten.

A vagyon és a hírnév nem feltétlenül jár kéz a kézben a kedvességgel és a jóindulattal - derül ki a Pprune.org oldalon fenntartott fórumon, ahol légiutas-kísérők mondják el véleményüket egy-egy hírességről.

Forrás: AFP

A hamarosan a Szigeten koncertező Robbie Williamset például egyenesen beképzeltnek nevezik, ám hasonlóan járt a McLaren Forma-1-es igazgatója, Ron Dennis is. "Ez egy VIP-járat, mondja meg nekik, hogy ez vészhelyzet!" - így akadt ki a milliomos egy alkalommal, amikor kiderült, hogy késni fog a gépe.

Naomi Campbell-lel sem leányálom az utazás, őt egyenesen "rémálomnak" nevezik a stewardessek. A szupermodellt például többször ki is tiltották a British Airways járatairól, akkora balhékat csapott. Szerencsére azért akad bőven példa az ellenkezőjére is.

Justin Timberlake-et kedvesnek és közvetlennek írják le, Katalin hercegnővel az égvilágon semmi probléma nincs, míg férje, Vilmos herceg nagyon beszédes és szórakoztató tud lenni. Kylie Minogue-ot egyenesen elbűvölőnek nevezték. Piros pont jár továbbá Ewan McGregornak, Kristen Stewartnak és Graham Nortonnak is viselkedésükért.

Áll a bál! Erzsébet királynő már nagyon nem bírja elviselni Katalinthttp://www.life.hu/csalad/20150805-egyre-tobb-a-feszultseg-erzsebet-kiralyno-es-katalin-hercegne-kozott.htmlEgyre több a feszültség Katalin hercegné és Erzsébet királynő között, az uralkodó ugyanis egyáltalán nem ért egyet azzal, ahogyan a fiatal hercegné a gyerekeit neveli. Család--Most átélheted a Szex és New York-életérzést - Akár te is beköltözhetsz a híres írónő luxusapartmanjábahttp://www.life.hu/otthon/20150806-aruljak-a-szex-es-new-york-ironojenek-candace-bushnellnek-a-luxus-apartmanjat.htmlEgy korábbi cikkünkben már körbejártuk a Szex és New York négy ikonikus szinglijének karakteresen berendezett filmbéli otthonát. Most egy lépéssel továbbmegyünk, és megmutatjuk annak a világhírű írónőnek a luxuslakását, akinek a kultikus tévésorozatot köszönthettük.OtthonOrigoLeáldozóban van Katalin hercegné népszerűsége?http://www.life.hu/news/20150804-katalin-hercegne-mar-nem-eleg-nepszeru-egyre-kevesebben-latogatjak-a-buckingham-palotat.htmlA végéhez közeledik a „Katalin-hatás": egyre kevesebb turista látogatja már a Buckingham-palotát.News--A pápa hollywoodi hírességekkel akar javítani a katolikus egyház imidzsénhttp://www.life.hu/news/20150806-a-papa-hollywoodi-hiressegekkel-akarja-javitani-a-katolikus-egyhaz-imidzset.htmlOprah, Matt Damon és a tehetségkutató ügynök, Ari Emanuel is meghívást kaptak a Vatikánba Ferenc pápától.News--5 dolog, amiért örülünk annak, hogy Robbie Williams jön a Szigetrehttp://www.life.hu/kult/20150209-a-sziget-fesztival-minusz-egyedik-napjara-jon-robbie-williams-ezert-orulunk-neki.htmlMár csak néhány nap, és végre a Sziget Fesztivál nagyszínpadán hallgathatjuk Robbie Williams isteni hangját. Összeszedtünk néhány dolgot, amiért nagyon várjuk már a szívtipró koncertjét. Visszaszámlálás indul! Kult--Elképesztően dögös bikiniteste van a 47 éves Kylie Minogue-nak - Fotó!http://www.life.hu/ez-zsir/20150807-kylie-minogue-47-eves-enekesno-bikini-alakja-meg-mindig-tokeletes.htmlA díva közel az ötvenhez is hihetetlenül dögös, alakját bármelyik harmincas nő megirigyelné. Arról, hogy Kylie Minogue mennyire bombaformában van, most egy bikinis kép tanúskodik. Ez Zsír!Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.