Cinthya Dictator és ByeAlex együtt kalandoztak

kaland Cinthya Dictator ByeAlex kirándulás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Együtt csapatta a két hazai híresség, akik hatalmas napszemüvegek mögé rejtették arcukat, így kirándultak egyet. 

Cinthya Dictator, akinek lehetséges, hogy új pasija van, a napot ByeAlex-szel töltötte, akivel egy szabadtéri rendezvényen vettek részt közösen. Természetesen nem felejtették el megörökíteni az örömteli találkozást, melyről Cinthya Instagram oldalára töltöttek fel egy szelfit.

Cinthya Dictator és ByeAlex Forrás: Instagram/ Cinthya Dictator

VV Éva nagyon lefogyott a stressztől http://www.life.hu/sztarok/20150808-vv-eva-nagyon-lefogyott-a-stressztol.htmlVV Éva egymás után posztol magáról olyan fotókat, amelyeken az látszik, hogy egyre karcsúbb, egyre vékonyabb a dereka. Ha így halad, akkor hamarosan formás testével is a középpontba kerülhet.TV + Sztárok--Sosem látott fotóval nosztalgiázik Rubint Rékahttp://www.life.hu/sztarok/20150809-rubint-reka-sosem-latott-bikinis-kepet-tett-kozze-facebook-oldalan.htmlEddig még nem látott fényképet posztolt magáról a fitneszedző. TV + SztárokOrigoMegvan, ki lesz Gáspár Győző vejehttp://www.life.hu/sztarok/20150809-gaspar-gyozo-veje-az-x-faktoros-ya-ou-feng-enekes-lesz.htmlA showman kijelentette: az X-Faktor műsorából megismert Ya Ou Fenget szívesen látná vejeként valamelyik lánya oldalán.TV + Sztárok--Aleska Diamondot majmolja Zimány Lindahttp://www.life.hu/sztarok/20150809-zimany-linda-aleska-diamondot-utanozza-es-liftben-szelfizik.htmlAz Amerikát is megjárt modell majdnem olyan jól nyomja a liftben szelfizést, mint Sáfrány Emese, azaz Aleska.TV + Sztárok--Michelle Wild újra kamerák elé állthttp://www.life.hu/sztarok/20150808-michelle-wild-ujra-kamerak-ele-allt.htmlMichelle Wild ismét forgatott. De nem úgy, ahogy eddig.TV + Sztárok--Ambrus Zoltán: "Folyamatosan lefelé csúszik az életem"http://www.life.hu/sztarok/20150809-ambrus-zoltan-az-irigy-honaljmirigy-sztarja-elete-folyamatosan-lefele-csuszik.htmlAz Irigy Hónaljmirigy alapító tagja évekkel ezelőtt szenvedett súlyos baleset. A tragédia óta egyre több problémával küszködik.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.