A Balaton Sound sztárját, Pumped Gabót is képernyőre teszi a TV2

Forrás: Majka / Facebook -
TV2 Ezek megőrültek! (vetélkedő) Pumped Gabo
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az már korábban kiderült, hogy az RTL Klub két bombázójával erősít a TV2 hamarosan képernyőre kerülő sikerműsora, az Ezek megőrültek! De nem csak a két dögös lány, hanem a Balaton Sound sztárja is versenybe száll.

A Balaton Soundon táncoló srác egy fél perces videó után lett az internet sztárja, elementáris erővel robbant be a köztudatba. Jellegzetes táncával elkápráztatta a Zamárdiban bulizó közönséget, de az is kiederült, hogy nem csak a táncoláshoz ért. A Life.hu mikrofont adott a kezébe, hogy Gabo a fesztiválozókat a csajozásról faggassa, de az ikonikus tánclépéseket is megtanította az arra hajlandóknak. Majd melegpornó képeivel sokkolta a nagyérdeműt.

Majka már büszkén pózolt az Ezek megőrültek új sztárjával Forrás: Majka / Facebook

Úgy látszik ezek a kvalitások elegek voltak ahhoz, hogy a Tv2 képernyőjére kerüljön. Infomációink szerint az Ezek megőrültek! című produkcióban mutatja meg, mit tud még. De nem csak ő, Gáspár Evelin is új oldaláról mutatkozik be, ugyanis Győzike lánya is szerepelni fog a műsorban.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.