Így beszélt 8 évvel ezelőtt Zimány Linda Kedves Ferencről

Fotó: Zsigmond László/Life.hu -
modell tévéműsor Majka Kölykök Zimány Linda Kedves Ferenc milliárdos
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nyolc évvel ezelőtt a Kölykök című műsorban a modell azt mondta, boldognak látja Debreczeni Zitát, aki akkor egyébként Linda jelenlegi kedvesével, Kedves Ferenccel alkotott egy párt.

Anno Majka vezette a Kölykök című műsort - amelynek egyik felvételére a Blikk ráakadt - ahol gyermekek tehették fel kérdéseiket sztároknak. Zimány Linda akkor boldognak látta Ferencet:

Szeretnél olyan gazadag pasit, mint a Debreczeni Zita? - tette fel a kérdést az egyik lurkó.

„Szerintem ez nem a pénzen múlik, és Zita sem ezt helyezte előtérbe. Úgy látom, ők most nagyon boldogok. Amilyen szerelmesen beszél Zita Fecóval, az számomra mindent elárult. Lehet, hogy egyszer egy gyorsétterembe dolgozó emberbe leszek szerelmes, de lehet, hogy egy gazdag emberbe" – mondta akkor Linda.

Zimány Linda nagyinterjú

„Tény, hogy rettenetesen utálok a magánéletemről nyilvánosan beszélni, és nem azért, mert rejtegetnivalóm van, hanem mert nem látom be, hogy miért kellene megfelelnem bárkinek. Miért nem élhetem a saját életemet?” – mondta Linda, Szily Nórának a Life.hu sztárszerzőjének.
Szecsődi Kari vagány stílusra váltotthttp://www.life.hu/sztarok/20150813-szecsodi-kari-enekes-transznemu-sztar-vagany-stilusra-valtott-es-dopemant-utanozta.htmlAz eddig nőies arcát előtérbe helyező transznemű sztár ezúttal megmutatta, milyen, amikor keménykedni kezd.TV + SztárokFiatalkorában kis híján megerőszakolták Lorán Lenkéthttp://www.life.hu/sztarok/20150813-loran-lenket-jaszai-mari-dijas-szinesznot-majdnem-megeroszakoltak-fiatalkoraban-az-orosz-katonak.htmlA Jászai Mari-díjas művésznő 1945-ben a háború idején szüleivel gyakran kellett bujkálnia a katonák elől és kis híján erőszak áldozatává vált.TV + SztárokOrigoGalambos Lajos egy lefojtott Ferrarihoz hasonlította Robbie Williamsthttp://www.life.hu/sztarok/20150812-galambos-lajos-egy-lefojtott-ferrarihoz-hasonlitotta-robbie-williamst.htmlElőször vitte ki egész családját a Szigetre Galambos Lajos, aki a korábbi években már többször felbukkant a fesztiválon. A mulatós zene koronázatlan királyát nem nyűgözte le, amit a színpadon látott és hallott, hiába zenélt egy világsztár.TV + SztárokFotó: Zsigmond László/Life.huHajdú Péter megvédte Kedves Ferencethttp://www.life.hu/sztarok/20150813-hajdu-peter-megvedte-zimany-lindat-es-kedves-ferencet-a-facebook-oldalan.htmlNem csitulnak a kedélyek, és továbbra is önti magából az internet a különböző véleményeket Zimány Linda és Kedves Ferenc kapcsolatáról. Sokan támadják őket, azonban vannak olyanok is, akik védelmükbe vették a párt.TV + Sztárok--Jennifer Aniston nem hívta meg a Jóbarátok szereplőit az esküvőjérehttp://www.life.hu/sztarok/20150812-jennifer-aniston-nem-hivta-meg-regi-baratait-a-sajat-eskuvojere.htmlPár napja bombaként robbant a hír, hogy Hollywood egyik legkapósabb színésznője a legnagyobb titoktartásban férjhez ment. Úgy tűnik, alaposan megválogatta a vendéglistát.TV + Sztárok--Megmutatták Heath Ledger Jokerként írt naplójáthttp://www.life.hu/sztarok/20150812-heath-ledger-ongyilkos-lett-elokerult-a-jokerkent-irt-naploja.htmlElképesztő információk kerültek napvilágra a napokban, amikor is előkerült a tragikus hirtelenséggel elhunyt világhírű színész naplója.TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.