Filmet forgat Éden Barbara

Forrás: Origo -
film forgatás Gere Barbara Éden Barbara Éden Hotel 3
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lengyelországban áll kamerák elé az Éden Hotel nyertese. 

Egy korabeli művészfilmben kapott szerepet Éden Barbi - írja a Bors.

Forrás: Origo

"Egy festőről szól a film, aki modelleket keres, én pedig beleszeretek. Egy lázadó, akaratos, markáns nőt alakítok, aki kitűnik a kor sémáiból. Egy hónapot forgatok Varsóban, ahol folyamatosan csiszolják az angolomat is, és remélhetőleg a szerelmem is rövidesen meglátogat" - mondta a lapnak a lány.

Muri Enikő esküvőre gyűjt: Szerelmével közösen feltört egy páncélszekrénythttp://www.life.hu/sztarok/20150813-muri-eniko-es-volegenye-a-szigeten-feltort-egy-pancelszekrenyt.htmlSzokatlan módját találta Muri Enikő, hogy jövő nyárra tervezett esküvőjére egy kis pénzhez jusson.Szerelmével közösen feltörtek egy páncélszekrényt!TV + Sztárok--Alig takarja valami Kustánczi Lia gigamelleithttp://www.life.hu/sztarok/20150814-kustanczi-lia-hp-baxxterrel-a-scooter-frontemberevel-pozolt.htmlAz Ibizán dj-ző Kustánczi Lia H.P. Baxxterrel, a Scooter frontemberével pózolt a minap. TV + SztárokOrigoAz év partiarcát keresi Nagy Feró - Új kihívásra buzdít az X-Faktor mentorahttp://www.life.hu/sztarok/20150813-nagy-fero-a-beatrice-egyuttes-frontembere-az-xfaktor-mentora-felhivast-tett-koze.htmlA Beatrice frontembere az év partiarcát keresi és híres mentoráltjait is felszólította, hogy mutassák meg, hogy buliznak.TV + Sztárok--Így beszélt 8 évvel ezelőtt Zimány Linda Kedves Ferencrőlhttp://www.life.hu/sztarok/20150813-zimany-linda-modell-nyolc-evvel-ezelott-mar-beszelt-jelenlegi-kedveserol-kedves-ferenc-milliardosrol.htmlNyolc évvel ezelőtt a Kölykök című műsorban a modell azt mondta, boldognak látja Debreczeni Zitát, aki akkor egyébként Linda jelenlegi kedvesével, Kedves Ferenccel alkotott egy párt.TV + Sztárok--VV Ágica is visszatér a TV2 képernyőjérehttp://www.life.hu/sztarok/20150813-vv-agica-is-visszater-a-kepernyore.htmlVV Ágica egy év kihagyás után ismét feltűnik a képenyőn. Hiányzott?TV + Sztárok--"Ki az a Zimány Linda?"http://www.life.hu/sztarok/20150813-voxpop-vlogoli-zimany-linda-es-kedves-ferenc-erdekek-nelkuli-kapcsolatarol-kerdezett.htmlZimány Linda és Kedves Ferenc a héten nyilvánosság előtt is felvállalták, hogy együtt vannak. VlogOli az utca, pontosabban a Sziget Fesztivál népét faggatta az érdekkapcsolatokról.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.