5 szerelmes idézet a Született feleségekből - Ugye, ti is imádtátok őket?

Forrás: AFP -
Született feleségek Sorozat idézet szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ki ne emlékezne a Született feleségekre? Susan, Gabi, Bree és Lynette kalandjait nehéz lenne röviden összefoglalni, de most összeválogattunk nektek a sorozatból néhány olyan idézetet, amelyek kedvet csinálhatnak, hogy újra megnézzétek a kedvenc epizódjaitokat. 

"Mindannyian keresünk valakit, azt a különleges személyt, aki majd megadja azt, ami hiányzik az életünkből. Valakit, aki képes társaságot nyújtani, vagy segítséget, vagy biztonságot, és néha, ha nagyon keressük, megtaláljuk azt, aki képes mindhármat nyújtani. Igen, mindannyian keresünk valakit, és ha nem találjuk, csak remélhetjük, hogy ő talál meg minket."

Forrás: ABC

"Igen, az élet utazás, melyet sokkal jobb társsal az oldalunkon megtenni. A társ persze szinte bárki lehet. Egy szomszéd az utca túloldaláról, vagy a férfi az ágy másik feléről. A társ lehet egy anya telve csupa jó szándékkal, egy gyerek, aki mindig rosszban sántikál. Mégis minden jó szándékunk ellenére néhányan útközben elveszítjük a társunkat. És akkor az utazás elviselhetetlenné válik. Tudják, az ember sok mindenre teremtetett, de arra, hogy magányos legyen, biztosan nem."

"Szenvedély. Egy hatalmas erő, ami akkor is emlékünkben él, mikor már régen elhamvadt. Egy csábító vágy, ami váratlan szeretők karjaiba taszít minket. Egy mindent elsöprő érzelem, ami ledönti a falat, amit a szívünk védelmére emeltünk. Egy olthatatlan szerelem, ami újra és újra fellángol, hiába is próbáltuk hamu alatt tartani. Igen. Minden érzések közül a szenvedély az, ami értelmet ad annak, hogy élünk, és mentséget arra, hogy elkövetünk mindenféle bűnt."

ABC

"Egy csók annyira egyszerű dolog, hogy szinte fel sem tűnik. De ha jobban szemügyre vennénk, megláthatnánk, hogy minden csóknak megvan a sajátos jelentése. A művészet az, hogy meg tudjuk fejteni azt a bizonyos jelentést. A csók különböző emberek számára különböző tartalommal bír. A jelentés végső soron attól függ, aki a csókot adja, és aki a csókot látja. A csók aktusa mindig ugyanaz. Mégis minden csóknak megvan a maga sajátos jelentése. Kifejezheti egy férj soha nem szűnő rajongását vagy egy feleség mélységes megbánását. Jelképezheti egy anya növekvő aggodalmát vagy egy szerető lángoló szenvedélyét. De akármit is jelentsen, minden csók egy alapvető emberi szükségletet tükröz. A másik emberhez való kötődés igényét. Ez a vágy olyan elemi erejű, hogy mindig megdöbbenünk, mikor egyesek mégsem értik meg!"

Forrás: AFP

"Ugye, ismerős a tökéletes pár? A két rokon lélek, akinek szerelme sosem múlik el, a két szerető, akinek kapcsolatát sosem fenyegeti veszély, a férj és feleség, akik tökéletesen bíznak egymásban. Ha még nem volt szerencséjük a tökéletes párhoz, hadd mutassam be őket: ott állnak a legfelső tortakrém tetején. És mi a sikerük titka? Hát, kezdjük mondjuk azzal, hogy nem kell egymásra nézniük."

Megőrjítette a szerelem, tönkrement a karrierjehttp://www.life.hu/sztarok/20150815-megorjitette-a-szerelem-tonkrement-a-karrierje-kiraly-l-norbinak.htmlKirály L. Norbi állítja, anno, amikor gyermeke édesanyját megismerte, elhanyagolta a szakmai életét. Időközben pedig a kapcsolata is tönkrement. Megfogadta: ezentúl első a munka. TV + Sztárok--Áll a bál a TV2 és Gáspár Evelin közötthttp://www.life.hu/sztarok/20150815-a-tv2-ezek-megorultek-forgatasat-megbanta-gaspar-evelin.htmlA TV2 Ezek megőrültek forgatásán vesz részt Gáspár Evelin. Sajtóhírek szerint azonban az együttműködés nem tökéletes a lány és a csatorna között. Azt beszélik, többekközött egy fürdőköpeny miatt áll a bál. Állítják, hazavitt egy leltári ruhadarabot, Evelin kijelentette: ő ártatlan. TV + SztárokFotó: Hámori Zsófia/Life.hu"Így kell csajozni! Akárkit, akárhol..."http://www.life.hu/sztarok/20150814-a-life-riportere-a-telekom-buddyval-jarta-vegig-a-szigetet.htmlAz idei Sziget kétségkívül legmenőbb arca a Buddy. Hogy miért? Ott sem kell lenned a fesztiváélon ahhoz, hogy a segítségével üzenhess ismerőseidnek, barátaidnak. Nézd csak meg, hogy csinálják a profik!TV + SztárokFotó: Zsigmond László/Life.huFilmet forgat Éden Barbarahttp://www.life.hu/sztarok/20150814-eden-barbara-az-eden-hotel-gyoztese-filmet-forgat.htmlLengyelországban áll kamerák elé az Éden Hotel nyertese. TV + SztárokOrigoCsupa kék-zöld lett Sarka Katahttp://www.life.hu/sztarok/20150807-csupa-kek-zold-lett-sarka-kata.htmlEgy fotózás kedvéért lett tetőtől talipig festékes Hajdú Péter szép felesége.TV + Sztárok--Begubózott Bajor Imre özvegyehttp://www.life.hu/sztarok/20150804-begubozott-bajor-imre-ozvegye-a-szinesz-halala-utan.htmlCsütörtökön lesz egy éve, hogy elhunyt Bajor Imre. Az ismerősök azonban azt beszélik, özvegye, Ildikó a fülei házban szinte nem nyúlt semmihez, minden úgy van, ahogy a színész életbében volt. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.