Áll a bál a TV2 és Gáspár Evelin között

TV2 forgatás Ezek megőrültek! (vetélkedő) Gáspár Evelin
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A TV2 Ezek megőrültek forgatásán vesz részt Gáspár Evelin. Sajtóhírek szerint azonban az együttműködés nem tökéletes a lány és a csatorna között. Azt beszélik, többek között egy fürdőköpeny miatt áll a bál. Állítják, hazavitt egy leltári ruhadarabot, Evelin kijelentette: ő ártatlan. 

"Antiszociális, késett, órákig állt miatta a forgatás. Sokszor az volt az érzésünk, hogy készakarva elrontja a feladatokat, dacból, és hogy hamar végezzen" (...) "Az volt az érzésünk, nem is akar ott lenni. Mintha az egész csak nyűg lenne számára" - mesélték a Borsnak a forgatáson részt vevő informátorok.

Forrás: Gáspár Evelin/Instagram

A vádakra a lapnak Evelin a következőképpen reagált: "Megbántam, hogy elvállaltam ezt az egészet. Mi­attam soha nem állt meg a forgatás, csak egyszer, akkor is azért, mert bakiztak a műsorvezetők. Egyszer késtem. Előtte este Majka azt mondta, hogy 11-re jön. Előző nap hajnali egyre értem haza, és másnap negyven percet késtem, erre kivágták a hisztit. Majkáék fél 12-re jöttek, nélkülük nem is tudtuk elkezdeni. Engem ne akarjanak kioktatni! Vizet hordtak nekünk, ez volt a dolguk... Az egyik este volt egy sáros feladat. Későn végeztünk, és elvittem egy fürdőköpenyt, hogy ne fázzak meg. Másnap reggel rám támadtak: hogy mertem elvinni, hiányuk lett. Pedig kimostuk és visszatettük a helyére. Kiabáltak velem."

"Nem az volt a probléma, hogy elvitte a köntöst, hanem hogy kérdezés nélkül tette. Egyébként minden egyes ruhadarab leltárban van, így például Majka sem viheti haza a forgatáson viselt ingét" - mondta el Kisprumik Ádám, a műsor stylistja.

Evelin állítja, elkérte a köpenyt, bár nem a stylisttól, mert ő már nem volt ott a forgatás után a stúdióban.

Dúl a szerelem! Osvárt Andi bemutatta kedvesét a szüleinekhttp://www.life.hu/sztarok/20150814-osvart-andrea-es-esperes-akos-kozott-dul-a-szerelem-a-szigeten-is.htmlOsvárt Andrea törékeny alakja nem hiányozhat a Szigetről. A bájos színésznő idén minden nap kilátogat a fesztiválra kedvesével. TV + SztárokOrigoEdvin Marton kisfiai hatalmasat nőttek!http://www.life.hu/sztarok/20150814-edvin-marton-kisfiai-maxi-es-noel-hatalmasat-nottek-es-a-szigeten-buliztak.htmlKét év Amerika után pár hónapja végleg hazatért Edvin Marton és családja, akik belevetették magukat a Sziget forgatagába. Nagyon elcsodálkoztunk, mekkorát nőttek a fiúk és milyen aranyosak lettek!TV + SztárokFotó: Zsigmond László/Life.hu100 csók: ennyit zsebeltünk be a Nagyszínpadtól a főbejáratig http://www.life.hu/sztarok/20150813-nemeth-mate-a-szigeten-szaz-csokot-zsebelt-be-a-nagyszinpadtol-egeszen-a-fobejaratig-setalva.htmlVajon mennyire könnyen kaphatóak a lányok az idei Szigeten? Nagy teljesítmény bezsebelni 100 csókot a Nagyszínpadtól a főbejáratig? Mindez küzdelmes munka vagy úgy megy, mint a karikacsapás? Most megtudhatod.TV + SztárokThinkstockHamarosan vége Tolvai Reni és Kállay Saunders András szenvedésénekhttp://www.life.hu/sztarok/20150814-hamarosan-vege-tolvai-reni-es-kallay-saunders-andras-szenvedesenek-nyaralni-utaznak.htmlNem bírja tovább a sztárpár a szenvedést, és hamarosan változtatnak a hétköznapjaikon. Remélik, hogy sokkal jobb lesz!TV + Sztárok--Tornóczky Anita nőnek öltözött, de meghökkent saját öltözékénhttp://www.life.hu/sztarok/20150812-tornoczky-anita-vegre-nonek-oltozott-hosszu-ruhaban-tornacipovel-a-szigeten.htmlRácsodálkoztunk Tornóczky Anitára, aki nőiességét végre a kutyák elé helyezte és hosszú ruhában mulatott a Szigeten. Ő is rácsodálkozot saját magára!TV + SztárokFotó: Zsigmond László/Life.huIngyen élet a Szigeten? Így ehetsz, ihatsz és aludhatsz kényelmesen egyetlen fillér nélkülhttp://www.life.hu/sztarok/20150814-ingyen-etel-es-ital-a-szigeten.htmlHa csupán a belépőt tudjuk kicsengetni a Szigetre, akkor se keseredj el! Megmutatjuk, hogyan lehet túlélni egy napot a fesztiválon: evés-ivás-pihenés egyetlen fillér nélkül. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.