Ők lesznek a Sztárban sztár 3. évadjának szereplői - Már teljes a lista!

Forrás: Thinkstock -
Tóth Gabi Csobot Adél TV2 Michael Jackson Sztárban sztár sztárok Madonna műsor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ősszel újból visszatér a tévéképernyőkre Magyarország legnagyobb házibulija, amely minden hétvégén nézők százezreit csábította a képernyők elé.

A TV2 egy éneklős videóval "leplezte" le a sztárokat. A hölgyek Madonnának, a fiúk pedig Michael Jacksonnak maszkírózva szerepelnek a videókban, amik láttán mi is nehezen ismertük fel a celebeket.

Megvannak a Sztárban sztár szereplői Forrás: Thinkstock

Női fronton nagyon erősnek ígérkezik a mezőny, főleg, hogy a hat hölgyből három X-Faktoros volt. Korábban már megírtuk, hogy a TV2 több sztárt is elcsábított a konkurenciától, és a nevek láttán most már biztosak is lehetünk benne. A Sztárban sztár női szereplői tehát Wolf Kati, a Nyári lányok, Tóth Gabi, Janza Kata, Baby Gaby, és a Life.hu új sztárszerzője, Csobot Adél.

Az urak listája láttán sem panaszkodhatunk, itt is nagyon ütős csapatot sikerült összehoznia a csatornának, és a promó is zseniálisra sikerült. A hat férfi szereplői Csonka András - aki szintén a Life.hu sztászerzője -, Gáspár Laci, Bebe, Varga Győző, Rácz Gergő, és a Rising Star felfedezettje, Peter Srámek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.