Megmutatta szerelmét az RTL Klub sztárja: Bikiniben!

Forrás: Facebook/Nyári Dia -
kutya Nyári Diana szerelem Barátok közt szabadság nyaralás RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Barátok közt színésznője strandolás közben, a hűs habokban állva kiáltotta világgá, hogy szerelmes.

Nyári Dia nemrég szakított kedvesével, az X-Faktor egykori énekesével, Tóth Marcival. Ám a színésznő most sem magányos, hiszen cuki kutyusa elkíséri mindenhová. Legutóbb pedig szexi szerelésben lubickoltak együtt.

Nyári Dia Forrás: Facebook/Nyári Dia

„Az utolsó hét a nyári szünetből, a nyugalom szigetén a kis szerelmemmel" – írta a kép mellé a színésznő.

Testőrrel fesztiválozott Havasi Balázs - De mitől fél?http://www.life.hu/sztarok/20150817-testorrel-fesztivalozott-havasi-balazs-a-szigeten-haja-nem-volt-belove.htmlMég mindig meglepődünk, ha egy magyar művészt vagy celebet látunk személyi testőrrel a nyomában fesztiválozni. Havasi Balázs is csak így tudta nyugalmát biztosítani a Szigeten, pedig szinte senki sem ismerte fel.TV + SztárokOrigoEnnivalóan édes utastársra lelt Rubint Rékahttp://www.life.hu/sztarok/20150817-rubint-rekanak-fitneszedzonek-cuki-munkatarsa-akadt-megpedig-a-csaladjuk-uj-tagja-egy-kutyus.htmlRéka a Schobert család új tagjának sofőre lett. A kutyus a luxusautó hátsó üléséről leskelődött - hát nem zabálnivaló?TV + Sztárok--"Paul Walker itt van velünk lélekben!"- Elhunyt kollégájára emlékezett Vin Dieselhttp://www.life.hu/sztarok/20150817-vin-diesel-szinesz-paul-walker-elhunyt-kollegajara-es-baratjara-emlekezett-a-teen-choice-awards.htmlA Halálos iramban sztárja vette át a Teen Choice Awards elismerését, köszönőbeszédében pedig egykori színésztársára, a 2013-ban tragikus körülmények között elhunyt Paul Walkerről emlékezett meg.TV + Sztárok--Tatár Csilla Ördög Nóra miatt mondott fel a TV2-nélhttp://www.life.hu/sztarok/20150817-tatar-csilla-tavozasaban-tobb-indok-is-kozrejatszott.htmlTavaly decemberben bombaként robbant a hír, hogy 12 év után a népszerű műsorvezetőnő otthagyja a TV2-t. A távozásban több körülmény is szerepet játszott.TV + Sztárok--Orbán Ráhel ismert arcokkal bulizotthttp://www.life.hu/sztarok/20150817-orban-rahel-orban-viktor-miniszterelnok-lanya-vitezy-david-miniszteri-biztossal-es-risztov-eva.htmlLáthatóan remekül érezte magát a Sziget Fesztiválon a miniszterelnök lánya, aki egy olimpiai bajnokot is elcsípett.TV + SztárokOrigoKedves Ferenc a Szigeten balhézott - nekiesett a fotósoknakhttp://www.life.hu/sztarok/20150817-kedves-ferenc-zimany-linda-uj-baratja-a-milliardos-balhet-csapott-a-szigeten.htmlKedves Ferenc kikelt magából. A Blikk szerint minősíthetetlen hangon beszélt a lap fotósaival, akik néhány felvételt szerettek volna készíteni az üzletemberről Zimány Lindával az oldalán. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.