Tatár Csilla Ördög Nóra miatt mondott fel a TV2-nél

terhesség TV2 műsorvezető interjú csatorna Tatár Csilla
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tavaly decemberben bombaként robbant a hír, hogy 12 év után a népszerű műsorvezetőnő otthagyja a TV2-t. A távozásban több körülmény is szerepet játszott.

Csilla élete az utóbbi hónapokban gyökeresen megváltozott. Hét év után tönkrement a házassága a műsorvezető Gönczi Gáborral, majd el is váltak. Májusban pedig a saját blogján jelentette be a fantasztikus hírt: még az idén anyuka lesz. A Petőfi Tv műsorvezetője a Borsnak adott interjújában őszintén mesélt arról, miért is döntött ilyen hosszú idő után a távozás mellett, és mi is volt az igazi oka a váltásnak.

Tatár Csilla Fotó: Polyak Attila - Origo

"Tavaly nagyon nehezen hoztam meg a döntéseimet, de már tudom, hogy helyesen cselekedtem. Szükségem volt a változásra, és nemcsak a magánéletben, a munkámban is kellettek új kihívások, hogy megvalósíthassam szakmai álmaimat. Amikor Ördög Nórával leszerződött a TV2, akkor tudtam, hogy nekem más utam van, és lépnem kell, különben sosem valósulnak meg az álmaim - mondta Csilla, aki minden idejét születendő gyermekének szánja.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.