A viharban milliós kár érte a sztárokat

Forrás: Facebook/ Karma Tv -
beázás Kowalsky vihar Molnár Anikó kár Kovács Áron Dobrády Ákos sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Molnár Anikó szépségszalonjában kilenc ember segített merni a vizet, több zenekar pedig értékes berendezéseit mentette a Dürer-kertben. 

A városligeti Dürer-kertben lévő helyiségben nagy volt a sürgés- forgás, a zenekarok mentették a menthetőt – írja a Bors.

Fotó: Schmidt Barbara/Life.hu

„Csak a CD-im elázásából félmilliós a kár, el sem tudom képzelni a többit. Talán kiszáradnak, de akkor is javítani kell őket" – mesélte Kovács Áron. Ugyanitt volt próbaterme és raktárhelyisége egyébként Dobrády Ákosnak, a Depressziónak, a Group and Swingnek, a Republicnak és a Kowalsky meg a Vegának is.

„Egy komoly turné kellős közepén vagyunk, de ezzel a felszereléssel nem tudunk játszani. Megpróbálunk kölcsönkérni, de másoknál sem jobb a helyzet" – mondta Kowa, akiknek hangtechnikai keverőik, kézihangszereik, lámpáik, fénytechnikai eszközeik álltak a vízben többmilliós értékben.

Forrás: Facebook/ Karma Tv

Molnár Anikónak a szépségszalonja ázott be:

„Délután telefonált a kolléganőm, hogy azonnal rohanjak a szalonhoz, mert a 13. kerületi pincehelyiségünkbe árad az esővíz. Alig egy óra leforgása alatt bokáig ért a víz a kozmetikában, kilenc ember merte a vizet éjfélig, majd reggel is vissza kellett jönnünk takarítani, hogy fogadhassuk a vendégeket. Nagyon remélem, hogy ilyen többet nem lesz, de már gondolkoztunk azon, hogy ezek után emeletre költözünk" – sóhajtott Anikó.

Ne vedd őket komolyan! Így parodizálták ki a celebek instás fotóithttp://www.life.hu/sztarok/20150819-egy-no-kiparodizalta-a-sztarok-instagramra-feltoltott-fotoit.htmlCeleste Barber egy csapásra híres lett azzal, hogy kimondta: elege van a sztárokból, akik túl komolyan veszik magukat. TV + SztárokOrigoZimány Linda Kate Winslet bőrébe bújthttp://www.life.hu/sztarok/20150819-zimany-linda-modell-kate-winslet-vilaghiru-szineszno-borebe-bujt-es-a-titanicban-nyujtott-alakitasat.htmlA modell nagyon furcsa videót osztott meg közösség oldalán, amelyen a hollywoodi színésznőt utánozza.TV + Sztárok--Helló, Ryan Phillippe csodálatos teste!http://www.life.hu/sztarok/20150818-ryan-phillippe-jol-nez-ki-furdonadragban.htmlEgy éve lehetőséget kapott arra Ryan Phillippe, hogy új filmjének producere, rendezője és szereplője is legyen. Ráadásul arra is maradt ideje, hogy tökéletesre formálja testét. TV + Sztárok--Dévényi Tibor nemsokára mesés tájakon kalandozikhttp://www.life.hu/sztarok/20150818-devenyi-tibor-nemsokara-svajcban-dobalja-majd-a-pottyos-labdakat-ahova-parjaval-utazik.htmlSvájcban tart pöttyös labdás retropartit Dévényi Tibi bácsi, aki a buli után párjával nosztalgiázik majd.TV + Sztárok--Változás lesz a Barátok köztben: Ősztől felfordul a Mátyás király térhttp://www.life.hu/sztarok/20150818-valtozas-a-baratok-kozt-cimu-sorozatban.htmlIdén először nem ment nyári szünetre a magyarok kedvenc sorozata, a Barátok közt. Most újabb változás következik. TV + Sztárok--Kulcsár Edinát sem kímélte a vihar: De így is sugárzóan szép - Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20150818-kulcsar-edinat-a-miss-world-elso-udvarholgyet-szepsegkiralynot-nem-kimelte-a-vihar-es-borig-azott.htmlBőrig ázott kutyasétáltatás közben a szépségkirálynő, de ő még így is sugárzóan szép.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.