Hajdú Péter milliókat fizet Friderikuszért

gázsi Összezárva Friderikusszal TV2 millió Friderikusz Sándor Hajdú Péter sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hiába, egy sztárriporter minden pénzt megér, állítja Hajdú Péter, aki az Összezárva Friderikusszal című műsor folytatásáért húszmilliót fizet.

Hosszas tárgyalást követően sikerült megállapodnia Hajdú Péternek és Friderikusz Sándornak. Utóbbi csúcsgázsit harcolt ki magának – írja a Bors.

Fotó: Polyak Attila - Origo

„Csúcsgázsit kért Fridi, amit meg is adnak neki. Húszmilliót kap, de nem a TV2-től, hanem a műsor producere, Hajdú Péter fizet neki ennyit a folytatásért. Szponzori pénzekből, hirdetésekből szedi össze ehhez a pénzt – tudta meg a lap egyik bennfentese. Hajdú Péter a következőképpen reagált:

„Aki le akarja szerződtetni a csapatába Cristiano Ronaldót vagy Dzsudzsák Balázst, annak mélyen a zsebébe kell nyúlnia. Szerintem Friderikusz Sándor a legjobb televíziós Magyarországon. Sikerült megegyeznünk, és olyan honoráriumot kap, ami neki jár. És igen, valóban nem fizettem még ennyit, de Friderikusz Sándor nem is egy 100 perces tehetségkutatót vezényel le, hanem 24 órán keresztül van összezárva egy interjúalannyal egy bekamerázott stúdióban" – magyarázta a producer.

Ne vedd őket komolyan! Így parodizálták ki a celebek instás fotóithttp://www.life.hu/sztarok/20150819-egy-no-kiparodizalta-a-sztarok-instagramra-feltoltott-fotoit.htmlCeleste Barber egy csapásra híres lett azzal, hogy kimondta: elege van a sztárokból, akik túl komolyan veszik magukat. TV + SztárokOrigoZimány Linda Kate Winslet bőrébe bújthttp://www.life.hu/sztarok/20150819-zimany-linda-modell-kate-winslet-vilaghiru-szineszno-borebe-bujt-es-a-titanicban-nyujtott-alakitasat.htmlA modell nagyon furcsa videót osztott meg közösség oldalán, amelyen a hollywoodi színésznőt utánozza.TV + Sztárok--Álomszép luxusnyaralás! Itt vakációznak Hódi Pameláékhttp://www.life.hu/sztarok/20150819-hodi-pamela-es-berki-krisztian-a-maldiv-szigeteken-nyaralnak.htmlHódi Pamela és Berki Krisztián olyan helyen nyaralnak, hogy leesett az állunk!TV + Sztárok--Helló, Ryan Phillippe csodálatos teste!http://www.life.hu/sztarok/20150818-ryan-phillippe-jol-nez-ki-furdonadragban.htmlEgy éve lehetőséget kapott arra Ryan Phillippe, hogy új filmjének producere, rendezője és szereplője is legyen. Ráadásul arra is maradt ideje, hogy tökéletesre formálja testét. TV + Sztárok--Dévényi Tibor nemsokára mesés tájakon kalandozikhttp://www.life.hu/sztarok/20150818-devenyi-tibor-nemsokara-svajcban-dobalja-majd-a-pottyos-labdakat-ahova-parjaval-utazik.htmlSvájcban tart pöttyös labdás retropartit Dévényi Tibi bácsi, aki a buli után párjával nosztalgiázik majd.TV + Sztárok--ÉNB Zsófit kiírták a sorozatból - Véget ér a karrierje?http://www.life.hu/sztarok/20150818-enb-zsofit-ket-ev-utan-kiirjak-a-nepszeru-sorozatbol.htmlA nézők legnagyobb bánatára több év szereplés után otthagyja a népszerű sorozatot Zsófi, akit többen is a legdögösebb karakternek tartottak.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.