A TV2 már keresi Gombos Edina utódját - Kulcsár Edina is a jelöltek között van

TV2 Osvárt Andrea Kulcsár Edina Gombos Edina utód casting Hajdú Péter Aktív
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogyan arról már korábban is beszámoltunk, Gombos Edina családjával együtt egy időre Amerikába költözött. Amíg nem tér vissza, az Aktív című műsor producere, Hajdú Péter új műsorvezetőt keres Edina helyére. 

Egy ideig biztosan helyettesíteni kell a csatornánál Gombos Edinát, akinek a helyére most új műsorvezetőt castingol a TV2. Az esélyesek között pedig két ismert szépség, Osvárt Andrea és Kulcsár Edina neve is felmerült - legalábbis a Bors információi szerint. A lap úgy tudja, a színésznő végül nem kapta meg a munkát, mert állítólag túl magas gázsit kért a feladat elvégzéséért.

Osvárt Andrea, Gombos Edina, Kulcsár Edina Forrás: AFP, Facebook/Gombos Edina, Facebook/Kulcsár Edina/Krisztina Jakab Photography

Az ügyben a műsor producerét, Hajdú Pétert is megszólaltatták, aki elmondta, valóban volt próbafelvétel a műsorvezetői posztra, de nem csak a két említett hölgy vett részt rajta, hanem többen. "Még el sem jutottunk odáig, hogy bárkivel anyagiakról beszéljünk, hiszen a döntés a TV2 kezében van" - tette hozzá Hajdú. Osvárt Andre és Kulcsár Edina nem kívántak nyilatkozni az ügyben.

Rajongója zaklatja Rékasi Károlyt - A színész nagyon megelégelte a dolgothttp://www.life.hu/sztarok/20150821-rekasi-karolyt-haborodott-rajongoja-zaklatja-facebook-oldalan.htmlRékasi Károlynak nemcsak a baleset utáni lábadozás okoz nehéz perceket, hanem egy rajongója is, aki közösségi oldalán zaklatja a színészt. TV + Sztárok--Milliós ajándékot kapott Győzike Bea asszonytól a születésnapjára - Schobert Norbi sem hagyta szó nélkülhttp://www.life.hu/sztarok/20150820-millios-ajandekot-kapott-gyozike-bea-asszonytol-szuletesnapjara-hublot-orat-don-perignon-pezsgot.htmlGyőzike polgárpukkasztó fotót tett közzé a közösségi oldalán.TV + SztárokOrigoPuzsér Róbert: "Eladtam magam, akár egy sarki prosti" (18+)http://www.life.hu/sztarok/20150820-puszer-robert-a-kereskedelmi-televiziok-musorarol-es-azokban-valo-szerepeirol-beszel.htmlPuzsér Róbert kikelt magából. Durva véleményt fogalmazott meg a kereskedelmi tévékről, a műsorokról, a maga által vállalt szerepekről bennük. És még sok minden másról. TV + SztárokOrigoAz utcára kerülhet Robin Williams özvegyehttp://www.life.hu/sztarok/20150820-az-utcara-kerulhet-robin-williams-ozvegye-nem-tudja-fizetni-a-villat.htmlSusan Schneider, Robin Williams özvegye nem tudja fizetni a milliós villát, amelyben a néhai filmszínésszel közösen éltek. TV + Sztárok--Mulatós slágert írtak Hajdú Péterrőlhttp://www.life.hu/sztarok/20150819-hajdu-peterrol-producerrol-mulatos-slagert-irt-roberto-a-mulatos-masszor.htmlRobertót, a mulatós masszőrt Mr. Frizbi ihlette meg egy dal erejéig.TV + Sztárok--Álomszép luxusnyaralás! Itt vakációznak Hódi Pameláékhttp://www.life.hu/sztarok/20150819-hodi-pamela-es-berki-krisztian-a-maldiv-szigeteken-nyaralnak.htmlHódi Pamela és Berki Krisztián olyan helyen nyaralnak, hogy leesett az állunk!TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.