Élménybeszámoló: Béres Alexandra Törökországba vitte nyaralni gyermekeit

Forrás: Facebook/Béres Alexandra - Súlykontroll -
gyerekek nyaralás Béres Alexandra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kalandosra sikeredett Béres Alexandráék családi nyaralása. Bár tökéletesen szórakoztak a török Riviéra egyik családbarát szállodájában, a tíz hónapos Flóra belázasodott, ráadásul elveszett a kocsikulcsuk is.

"Repülővel utaztunk, amihez a pici Flóra már teljesen hozzászokott, hiszen egy kis világjáró csecsemő. Panna lányom már ötéves, így ő nagyon élvezte a vízi csúszdákat és az animációs programokat, mindet végigcsináltuk" - kezte élménybeszámolóját Alexandra.

Forrás: Facebook/Béres Alexandra - Súlykontroll

"Sőt, mulatott velünk a minidiszkóban is, vagyis nem csoda, hogy azt mondta, ez volt élete legjobb nyaralása. Flóra pedig, aki még nem tud járni, sokat pancsolt a medencében meg a tengerben. Délutánonként nagyokat aludtunk, bár a Diéta és Fitnesz Magazin főszerkesztőjeként időnként dolgoztam is, a laptopomon néztem át az anyagokat" - mesélte a Blikknek Alexandra, aki gyakorlott édesanyaként már nem ijedt meg, amikor Flóra az utolsó napokban belázasodott.

"Két foga is egyszerre bújik elő, ezért tudtam, hogy nem beteg. Hazaérve azonban volt némi idegesség, mert a kocsit a reptér parkolójában hagytuk, de a slusszkulcsot nem találtuk." Azt gondolták, a szálloda széfjében maradt, ezért taxival hazamentek a pótkulcsért. Ahogy visszaértek, az egyik hátizsákban, amelyet előtte mind a ketten vagy hatszor átkutattak, megtalálták a kulcsot.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.