Többnapos bulik és világsztárok: Hien nagyvilági életet él Amerikában

TV2 iskola Magyarország Amerika tanulás Európa Hien
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekesnő bevallotta: hatalmas élmény a tengerentúlon tanulni, de tartósan nem cserélné el európai életét és magyarországi karrierjét érte.

Három hónapja él Amerikában Hien, aki egy különleges munka miatt érkezett vissza Magyarországra – írja a Bors.

Hien Forrás: Facebook/Hien

„Rengeteg új emberrel ismerkedtem meg, köztük felsőbb éves diákokkal is, akikkel együtt töltöttem a Függetlenség Napját. Hatalmas, háromnapos házibulit tartottunk, majd a tűzijáték alatt mindenki elénekelte saját országa himnuszát. Fantasztikus élmény volt! Híres, elismert zenészekkel is találkoztam, köztük a kétszeres Grammy-díjas dzsesszbőgőssel, John Claytonnal, aki órát tartott nekünk. Rengeteget tanultam tőle arról, hogyan zenéljünk őszintén, szeretetből" – mesélte az egykori megasztáros.

„Mindent megteszek, hogy párhuzamosan működjön a suli és az itthoni karrierem. Hogy ez egyelőre sikerül, arra példa az Armel operafesztivál hivatalos dala, melynek én írtam a zenéjét. Nagyon büszke vagyok erre a munkára" – magyarázta Hien.

Laár András 20 év után kibékült Galla Miklóssalhttp://www.life.hu/sztarok/20150819-laar-andras-zenesz-humorista-husz-ev-utan-kibekult-galla-miklos-humoristaval-es-egyutt-lepnek-fel.htmlAz abszurd humor két nagyágyúja hosszú évek után békejobbot nyújtott egymásnak, sőt, hamarosan ismét egy színpadon lépnek fel.TV + Sztárok--Zimány Linda: „Sokat sírok, ha bántanak"http://www.life.hu/sztarok/20150819-zimany-linda-modell-bevallotta-ha-bantjak-sir-mert-nagyon-erzekeny-a-lelke.htmlA modell őszintén vallott arról, mit érez, amikor bántják új párja vagy extravagáns életvitele miatt.TV + Sztárok--Mitől depressziós a Korda-házaspár?http://www.life.hu/sztarok/20150824-korda-gyorgy-es-balazs-klari-nem-lesz-depresszios-az-osztol.htmlA Life.hu nagyszájú riportere, Németh Máté ezúttal a Korda-házaspárt kapta mikrofonvégre, és arról kérdezte őket, hogyan élik meg, hogy vége a nyárnak. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoKét díva egy fotón: Íme Kisó és Cserpes Laura közös szelfijehttp://www.life.hu/sztarok/20150823-ime-kiso-es-cserpes-laura-kozos-szelfije-ket-diva-kozos-szelfije.htmlA szépséges énekesnő nyilvános Instagram oldalán tett közzé egy közös fotót a dögös műsorvezetővel, Kisóval.TV + Sztárok--Iszak Eszti megmutatta csodás alakját Szlovéniának: Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20150823-iszak-eszti-megmutatta-csodas-alakjat-szlovenianak.htmlA gyönyörű Iszak Eszter, aki legutóbb új frizurára váltott, most jól megérdemelt pihenését tölti Szlovéniában.TV + Sztárok--Hűha! Andy Vajna levágta Timi hajáthttp://www.life.hu/sztarok/20150822-andy-vajna-levagta-vajna-timi-hajat.htmlAlig hittünk a szemünknek, mikor megláttuk, mit tesz Andy Vajna a nejével.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.