A szakértői elemzés kimondta, Toncsi zaklatta Sarka Katát és Hajdú Pétert

Forrás: Facebook/Bálint Antónia, Zsigmond László/Life.hu -
Sarka Kata Bálint Antónia Hajdú Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy arról korábban a Life.hu beszámolt, nyilvánosságra került egy hangfelvétel, melyen Sarka Kata szerint Toncsi hangja hallható, és amelyet a napokban Sebestyén Balázs is elővett rádióműsorában. Most újabb szakértői hangelemzés készült, melynek alapján szinte biztos, hogy Bálint Toncsi zaklatta Hajdúékat.

A Blikk birtokába került egy igazságügyi hangszakértő vélemény, amely kimondja, hogy az elemzett minták több jellegzetes azonosságot mutatnak a volt szépségkirálynő mintájával - írja a lap.

Forrás: Facebook/Bálint Antónia, Zsigmond László/Life.hu

A véleményt Sarka Kata megbízásából készítette a szakember, aki az általa leírtakat a bíróság előtt is kész megvédeni. Egy úgynevezett percepciós eljárással a hangszín és a tónus jellegzetes egyezését mutatta ki a hangfelvételen hallható nő és Bálint Antónia nyilvános szereplései, nyilatkozatai hangmintájában.

Az elismert igazságügyi szakértő szerint a hangi egyezés megállapítható.

Mint leírta, Bálint Antónia hangsúlya, hanghordozása egyedi, ezért azokban a műszeres vizsgálat is egyező eredményt hozott. Az üggyel kapcsolatban a Blikk megkérdezte a Life.hu sztárszerzőjét, Sarka Katát is, akit nem lepett meg az eredmény.

"Azért kértem fel egy igaz­ságügyi hangszakértőt, hogy egyszer és mindenkorra tiszta vizet öntsek a pohárba. Azon az éjszakán engem hívogattak, most mégis én vagyok az, aki igyekszem kideríteni az igaz­ságot" - mondta Kata.

"A szakértői vélemény kimondja, hogy nagy bizonyossággal a felvételen Bálint Antónia hangja hallható" - nyilatkozta Hajdú Péter felesége, és hozzátette: az üggyel kapcsolatban a folyamatban lévő eljárások lezártáig nem kíván többé foglalkozni.

A Blikk szembesítette Bálint Antóniát is a birtokukba került dokumentummal.

"Nem hívtam őket telefonon, erről a részletes híváslistám is megvan. Aki a nevemben telefonált, lapít, de nem úszhatja meg büntetlenül. Viszont a független magyar bíróság által kirendelt igazságügyi szakértő készít majd szakvéleményt, abból ki fog derülni az igazság. Ügyvédem már elindította a folyamatot, számomra ott zárul majd le ez az ügy" - mondta Bálint Antónia.

Krízis után újból szárnyalnak a VV-s szerelmek, VV Simon, Edina, Laci is ismét boldoghttp://www.life.hu/sztarok/20150825-krizis-utan-ujbol-szarnyalnak-a-vv-s-szerelmek-vv-simon-czutor-szonja-vv-edina-vv-laci.htmlAz elmúlt hónapokban több egykori valóvilágos is szakított szerelmével. VV Simon és Czutor Szonja továbbra is imádják egymást, VV Edina és VV Laci pedig egy rövid mosolyszünet után újból egymásra találtak.TV + Sztárok--BulvárRap Hegyi Rolival: Újra együtt a sztárpár - az a csók mindent elárulhttp://www.life.hu/sztarok/20150825-bulvarrap-hegyi-rolival-ujra-egyutt-a-sztarpar-az-a-csok-mindent-elarul.htmlA hét legfontosabb bulvárhírei, elrappelve. TV + SztárokOrigoÍgy lepte meg Majkát Tilla és Kis Grófohttp://www.life.hu/sztarok/20150825-majkat-rappert-tilla-a-tv2-musorvezetoje-es-kis-grofo-bulibaro-megleptek-koncertjen-es-a-szinpadra.htmlA rapper koncertjén a közönség legnagyobb meglepetésére váratlanul megjelentek barátai és a színpadra pattantak.TV + Sztárok--Alekosz a vécépucolást is tökélyre fejlesztettehttp://www.life.hu/sztarok/20150825-alekosz-az-rtl-klub-valovilag-egykori-gyoztese-a-vecepucolast-is-tokelyre-fejlesztette.htmlA görög szájhős ismét különleges tulajdonságával rukkolt elő, vécétisztításból tartott kiselőadást.TV + Sztárok--Gondoltad volna? Ezeket a celebeket követik legtöbben az Instagramonhttp://www.life.hu/sztarok/20150825-kim-kardashian-letaszitotta-beyoncet-az-instagram-kiralynojenek-tronjarol.htmlRégóta nagy harc folyik az első helyekért, ahol most nagy változások következtek be – hatalmas a harc az Instagram királynője címért.TV + Sztárok--Győzike tiszta utakat akar járnihttp://www.life.hu/sztarok/20150825-tiszta-utakat-akar-jarni-gyozike.htmlGyőzike kicsit kusza, de nagyon inspiráló idézetet osztott meg Facebookján, amelyben arról ír, tiszta úton szeretne járni, és nem letérni az ösvényről, a középútról. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.