Hoppá! Dubaji sejk pénzeli Dopemant

Forrás: Facebook/ Dopeman -
Rolex luxus rap pénz Dopeman sejk fellépés Dubaj meghívás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mintha egy tündérmesébe csöppent volna a magyar rapper, aki hirtelen a dubaji fényűzésben és luxusban találta magát. De hogy is van ez?

A sztori ott kezdődik, hogy a sejk kisfia imádja a rapzenét, és Magyarországon töltött tanulóévei alatt Pityinger Laci lett a kedvenc előadója – írja a Bors. A rappert pedig el is hívták Dubajba, hogy fellépjen.

"A világ egyetlen 7 csillagos és egyben 4. legmagasabb szállodája előtt. Tegnap este kicsit beb@$zc$iztam és ott aludtam. Remélem nem vették észre, hogy elhoztam a törülközőt, bár szerintem nekik ez belefér.." Forrás: Facebook/ Dopeman

„Kaptam magam mellé egy asszisztenst, vele járkálok a városban. Ő nem csak mindent megmutat, de mindent meg is vesz nekem, amit csak akarok. Kaptam kis zsebpénzt ugyan, de így egyáltalán nem kell költenem. Amúgy itt annyiba kerül egy pohár ital, mint egy teljes ebéd. Tulajdonképpen szállodáról szállodára mozgatnak, mert tudják, hogy nem szeretek vezetni. Érkezésemkor kaptam egy Breitling karórát, de amikor megyek haza, akkor egy Rolexet is kapok. Gázsi egyébként nem jár, mert az sértésnek számít az itteni szokások szerint. Ide az előadók nem fizetésért jönnek, Snoop Dogg és Dr. Dre is ingyen jön, meghívásos alapon. Egyébként már őket is vendégül látta ez a család” – kezdte élménybeszámolóját a rapper.

"Koncert after...Igen, az ott a gázsi..." Forrás: Facebook/ Dopeman

„Boldog vagyok, hogy itt lehetek! Ráadásul addig maradok, ameddig akarok, de muszáj lesz valamikor hazamennem, mert otthon is szükség van rám. Szeretném ezt az élményt megosztani mindenkivel, de nyilván nem örül velem mindenki. Jó öreg magyar szokás szerint sokan már küldenék rám a NAV-ot. De küldjék, én meg átirányítom őket a sejkhez. Most mit csináljak, ha kihozattak?” – tette fel a költői kérdést.

"Na, most el kell mondjam, hogy az egész Közel Keleten a libanoniak a legjobb arcok. A pincér inget váltott, amikor meglátott és azonnal sörrel, borral és viszkivel kínált. Természetesen a szívembe zártam a kisfiút." Forrás: Facebook/ Dopeman

Gondoltad volna? Ezeket a celebeket követik legtöbben az Instagramonhttp://www.life.hu/sztarok/20150825-kim-kardashian-letaszitotta-beyoncet-az-instagram-kiralynojenek-tronjarol.htmlRégóta nagy harc folyik az első helyekért, ahol most nagy változások következtek be – hatalmas a harc az Instagram királynője címért.TV + Sztárok--Krízis után újból szárnyalnak a VV-s szerelmek, VV Simon, Edina, Laci is ismét boldoghttp://www.life.hu/sztarok/20150825-krizis-utan-ujbol-szarnyalnak-a-vv-s-szerelmek-vv-simon-czutor-szonja-vv-edina-vv-laci.htmlAz elmúlt hónapokban több egykori valóvilágos is szakított szerelmével. VV Simon és Czutor Szonja továbbra is imádják egymást, VV Edina és VV Laci pedig egy rövid mosolyszünet után újból egymásra találtak.TV + Sztárok--BulvárRap Hegyi Rolival: Újra együtt a sztárpár - az a csók mindent elárulhttp://www.life.hu/sztarok/20150825-bulvarrap-hegyi-rolival-ujra-egyutt-a-sztarpar-az-a-csok-mindent-elarul.htmlA hét legfontosabb bulvárhírei, elrappelve. TV + SztárokOrigoÍgy lepte meg Majkát Tilla és Kis Grófohttp://www.life.hu/sztarok/20150825-majkat-rappert-tilla-a-tv2-musorvezetoje-es-kis-grofo-bulibaro-megleptek-koncertjen-es-a-szinpadra.htmlA rapper koncertjén a közönség legnagyobb meglepetésére váratlanul megjelentek barátai és a színpadra pattantak.TV + Sztárok--Győzike tiszta utakat akar járnihttp://www.life.hu/sztarok/20150825-tiszta-utakat-akar-jarni-gyozike.htmlGyőzike kicsit kusza, de nagyon inspiráló idézetet osztott meg Facebookján, amelyben arról ír, tiszta úton szeretne járni, és nem letérni az ösvényről, a középútról. TV + Sztárok--Plakátok miatt veszett össze Hajdú Péter és a Korda házaspárhttp://www.life.hu/sztarok/20150825-plakatok-miatt-osszeveszett-hajdu-peter-korda-gyorggyel-es-balazs-klarival.htmlKülönös dolog miatt szólalkozott össze Hajdú Péter és a Korda házaspár. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.