Végre: Egy színpadon Liptai Claudia és Ördög Nóri és még össze is öltöztek

Fotó: Margitay Klára/Life.hu -
TV2 műsorvezető műsorok Liptai Claudia Ördög Nóra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A TV2 ma bemutatta őszi műsortervét, és hogy a csatorna végre véget vessen a két sztárműsorvezetőt, Ördög Nórit és Liptai Claudiát körülölelő pletykáknak, egy színpadra állította őket.

Nem csak egy színpadra állította közkedvelt műsorvezetőit, de össze is öltöztette őket a csatorna. Nóri a barna hajához világos blúzt kapott és fekete nadrágot, míg Claudia szőkésbarna haját inkább a feket blúz, fehér nadrág összeállítás emelte ki. Ami viszont egységes volt a megjelenésükban, az a tűzpiros magassarkú cipő. A két műsorvezető pontosan tisztában volt vele, hogy közös megjelenésükre már régóta vár a nagyközönség, így nem hagyták ők sem szó nélkül a rendkívüli alkalmat. Az kiderült, hogy az őszi műsortervezetben sem fognak egymásnak konkurenciát jelenteni, hisz Claudia a Sztárban sztár zsűrijében foglal először helyet, utána pedig a "Az 50 milliós játszma című" show háziasszonyaként ismét játékmesterként áll a kamerák elé. A TV2 népszerű game show-ja ősszel minden eddiginél nagyobb nyereménnyel tér vissza a képernyőre.

Fotó: Margitay Klára/Life.hu

Nóri novembertől viszont játékmesterként debütál: egy nagysikerű nemzetközi formátum vadonatúj game-showját, A Kocka című produkciót kapta meg. A legtöbb országban pasik vezetik a show műsort, nálunk Nórira esett a választás. Az 5 brit televíziós szakmai díjat nyert és eddig 10 országban bizonyított produkció a legújabb generációs szórakoztató műsorok közé tartozik. Látványosságban és izgalmakban biztosan nem lesz hiány. A játékosok ügyességüket és lelki erejüket próbára téve küzdenek majd meg A kocka 10 millió forintos fődíjáért.

Augusztus 31-től hétköznap esténként visszatér a korábbi évek egyik legszórakoztatóbb TV2-s produkciója, az Ezek megőrültek!, amelynek vicces jeleneteit a frissen debütáló műsorvezető páros - Majka és Tilla -, valamint hazánk legszórakoztatóbb celebjei garantálják.

A gasztro-műsorok kedvelőit egy vadonatúj vetélkedő várja, saját fejlesztésű főzőverseny indul a TV2-n profi szakácsok számára. A milliomos szakács szeptember 7-től hétfő esténként jelentkezik, házigazdái Széll Tamás mesterszakács és a gasztronómia szerelmese, Rákóczi Feri lesz.

Nagy meglepetésekkel és új szereplőkkel jelentkezik a Sztárban Sztár harmadik évada. A TV2 díjnyertes show-műsorában színpadra lép: Baby Gabi, Csobot Adél, Janza Kata, Nyári Alíz és Edit, Tóth Gabi, Wolf Kati, Bebe, Csonka András, Gáspár Laci, a Rising Star felfedezettje: Peter Sramek, Rácz Gergő és az Irigy Hónaljmirigyből Varga Győző. Az énekesek tíz héten át igyekeznek lenyűgözni a nézőket, akik a TV2 Live applikáción keresztül adhatják le voksaikat kedvenceikre. A Sztárban Sztár zsűrije is megújul, egy igazi televíziós legenda érkezik Havas Henrik személyében.

Játékmesterként debütál az ősszel Ördög Nóra is, aki egy nagysikerű nemzetközi formátum, A Kocka háziasszonya lesz. Az 5 brit televíziós szakmai díjat nyert és eddig 10 országban bizonyított produkció a legújabb generációs szórakoztató műsorok közé tartozik. Látványosságban és izgalmakban biztosan nem lesz hiány. A játékosok ügyességüket és lelki erejüket próbára téve küzdenek majd meg A kocka 10 millió forintos fődíjáért.

Ősszel újra izgalmas vendégekkel bútorozik össze Friderikusz Sándor az Összezárva Friderikusszal második évadában, és természetesen Hajdú Péter is tovább faggatja a vendégeit a Frizbi-ben. Csillagkúton is további izgalmak várhatók, új epizódokkal folytatódik a Jóban Rosszban is.

Ezt nem hitted volna! Tolvai Reni kutyát éleszt újrahttp://www.life.hu/sztarok/20150826-tolvai-reni-enekesno-kutyat-elesztett-ujra-megtanulta-a-fogasokat.htmlTolvaj Reni már korábban elárulta, hogy imádott kutyáján gyakorolja az anyaságot, de azt nem gondoltuk volna, hogy megtanult kutyát újraéleszteni.TV + Sztárok--Hatalmas dekoltázzsal dörgölőzött Győzikéhez Baukó Évahttp://www.life.hu/sztarok/20150827-bauko-eva-valosagshow-hosno-mellein-dekoltazsan-gyozike-is-elamult-a-tv2-ezek-megorultek-forgatasan.htmlA két celeb az Ezek megőrültek! forgatásán parádézott együtt, az egykori vaóságshow-sztár pedig mindent bevetett a siker érdekében.TV + SztárokFotó: Zsigmond László/Life.huSzív alakú bimbitapaszban sokkolta a tévénézőket Miley Cyrushttp://www.life.hu/sztarok/20150827-miley-cyrus-enekesno-sziv-alaku-mellbimbotapaszban-erkezett-meg-jimmy-kimmel-showmusoraba.htmlMár meg sem lepődünk: csillogó kövekből kirakott bimbótapaszban érkezett meg Jimmy Kimmel showműsorába az énekesnő.TV + SztárokOrigoMegfenyegették Pásztor Annáthttp://www.life.hu/sztarok/20150827-pasztor-anna-magyar-enekesnot-megfenyegettek-egy-facebook-bejegyzese-miatt.htmlAz Anna & the Barbies énekesnőjének egyik Facebookon közzétett bejegyzése hatalmas indulatokat váltott ki néhány rajongójából. TV + Sztárok--Rosamund Pike Budapesten van és betért Gianni éttermébe - Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20150827-rosamund-pike-budapesten-van-es-betert-gianni-ettermebe.htmlAhogy arról pár hónappal ezelőtt az Origo beszámolt, a Holtodiglan színésznője, Rosamund Pike augusztustól Magyarországon forgatja a HHhH című második világháborús drámát. Az Oscar-jelölt színésznő a napokban meg is érkezett fővárosunkba.TV + Sztárok--Nóci fiának nem tetszett anyukája új arca a plasztika utánhttp://www.life.hu/sztarok/20150826-noci-fianak-nem-tetszett-anyukaja-uj-arca.htmlCzifra Noémi, azaz Nóci nemrég plasztikáztatta arcát, és kis híján belehalt a műtétbe. A nagy mű elkészült, az egykori műsorvezető boldog. Kisfiának azonban elsőre nem nyerte el a tetszését anyukája "új arca".TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.