Ittasan kell hangmintát adnia Bálint Antóniának

Forrás: Margitay Klára/Life.hu -
Bálint Antónia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hamarosan pont kerülhet az ittas telefonbeszélgetés-ügy végére, ehhez azonban Bálint Antóniának le kell részegednie.

Ahogy arról korábban a Life.hu beszámolt, nyilvánosságra került egy hangfelvétel, melyen Sarka Kata szerint Toncsi hangja hallható, és amelyet a napokban Sebestyén Balázs is elővett rádióműsorában. Most újabb szakértői hangelemzés készült, melynek alapján szinte biztos, hogy Bálint Toncsi zaklatta Hajdúékat.

Forrás: Margitay Klára/Life.hu

Bálint Antóniának ittasnak kell lennie ahhoz, hogy hangmintát adjon, és kiderítsék, valóban ő szerepel-e az ominózus felvételen.

"Előfordult, hogy engem is hívogatott valaki, mindig kinyomtam a telefont. Én viszont Hajdúék hadjáratát érzem zaklatásnak, ami nem csak a munkámra, személyes megítélésemre hat negatívan. Kislányom a harmadik osztályt kezdi meg, ha őt éri bántó megjegyzés a cirkusz miatt, az már a gyermekem lelki fejlődését veszélyeztetheti. Többek között ezért is kértem közjegyző által kirendelt, független szakértőt, még akkor is, ha a hiteles eredményéhez – nem szívesen ugyan – a pohár fenekére kell néznem" - nyilatkozta a Blikknek Bálint Antónia, és hozzátette, híváslistával is lehetne bizonyítani, hogy nem telefonált Hajdúéknak.

"Ha Haj­dúék a hiteles szakvéleményhez nem adják át az általuk rögzített hangfelvételt, arra utal: nekik van félnivalójuk, hogy kiderül az igaz­ság" - mondta Antónia, aki ismeretlen tettes ellen feljelentést tett. Szerinte őt utánozva visszaéltek a nevével.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.