Kiderült! Íme, Magyarország kedvenc sorozatkaraktere - meglepő eredmény

Larry Hagman Jockey Dallas szavazás sorozat Jóbarátok eredmény sorozatok2015 Magyarország Matt LeBlanc
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Arra kértünk benneteket, hogy szavazzatok, és döntsétek el ti, hogy ki a Magyarországon futó vagy futott sorozatok kedvenc karaktere. Meglepő eredmény született.

Rengetegen szavaztatok, amit ezúton is köszönünk! Az általatok kedvenc karakternek kikiáltott személy: a jóképű, ám kissé bárgyú JOEY TRIBBIANI, azaz Matt LeBlanc a Jóbarátok című sorozatból.

Forrás: Youtube

A második helyen gyakorlatilag holtverseny alakult ki: a Szex és New York nagyszájú, nimfomán szőkesége, SAMANTHA JONES, azaz Kim Cattral egyetlenegy szavazatnyi különbséggel győzte le a manipulatív és erkölcstelen, ám meglepően sármos olajvállalkozót, JOCKEY EWING-ot, azaz Larry Hagmant a nagy sikerű Dallas című szappanoperából.

Kim Cattral és Larry Hagman Forrás: giphy.com

A dobogó harmadik fokát pedig a világ első szerethető sorozatgyilkosa, DEXTER MORGAN uralja, akit Michael C. Hall alakít a karakterről elnevezett igen különös sorozatban.

A legkevesebb szavazatot Isaura, a sanyarú sorsú rabszolgalány kapta, akit a Rabszolgasors című sorozatban Lucélia Santos játszott. A szavazás eredményeképp kialakult további sorrendet ITT csekkolhatod.

BulvárRap Hegyi Rolival: Újra együtt a sztárpár - az a csók mindent elárulhttp://www.life.hu/sztarok/20150825-bulvarrap-hegyi-rolival-ujra-egyutt-a-sztarpar-az-a-csok-mindent-elarul.htmlA hét legfontosabb bulvárhírei, elrappelve. TV + SztárokOrigoSzerinted ki minden idők legmenőbb sorozatkaraktere? Szavazz! http://www.life.hu/sztarok/20150803-szerinted-ki-minden-idok-legmenobb-sorozatkaraktere-szavazz.htmlSzerinted ki minden idők legmenőbb sorozatkaraktere? Melyik szereplővel tudtál a leginkább azonosulni? Ki az, akinek sorozatbeli szerepe a leginkább hatással volt rád az elmúlt években, aki a mindennapjaid részeként a te életedet is kicsit jobbá tette? Szavazz, és válasszuk meg együtt Magyarország legmenőbb sorozatkarakterét!TV + SztárokPuzsér Róbert: "Eladtam magam, akár egy sarki prosti" (18+)http://www.life.hu/sztarok/20150820-puszer-robert-a-kereskedelmi-televiziok-musorarol-es-azokban-valo-szerepeirol-beszel.htmlPuzsér Róbert kikelt magából. Durva véleményt fogalmazott meg a kereskedelmi tévékről, a műsorokról, a maga által vállalt szerepekről bennük. És még sok minden másról. TV + SztárokOrigoGáspár Evelin nem csak luxuskocsit, luxusórát is villantotthttp://www.life.hu/sztarok/20150820-gaspar-evelin-nemcsak-luxuskocsit-luxusorat-is-villantott-balatonfureden.htmlGyőzike lánya szinte hétről hétre mutat valamit, amitől egy átlagembernek eláll a lélegzete...TV + SztárokOrigoGáspár Evelin nem csak luxuskocsit, luxusórát is villantotthttp://www.life.hu/sztarok/20150820-gaspar-evelin-nemcsak-luxuskocsit-luxusorat-is-villantott-balatonfureden.htmlGyőzike lánya szinte hétről hétre mutat valamit, amitől egy átlagembernek eláll a lélegzete...TV + SztárokOrigoKedves Ferenc a Szigeten balhézott - nekiesett a fotósoknakhttp://www.life.hu/sztarok/20150817-kedves-ferenc-zimany-linda-uj-baratja-a-milliardos-balhet-csapott-a-szigeten.htmlKedves Ferenc kikelt magából. A Blikk szerint minősíthetetlen hangon beszélt a lap fotósaival, akik néhány felvételt szerettek volna készíteni az üzletemberről Zimány Lindával az oldalán. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.