Tóth Gabi anyagilag is támogatja mentoráltjait

Fotó: Margitay Klára/Life.hu -
Tóth Gabi zene mentor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tóth Gabi a Life.hu riporterének elárulta, milyen érzései vannak a Sztárban sztár című műsorral kapcsolatban, és arról is mesélt, mennyi mindent tesz egykori mentoráltjaiért.

Hamarosan férfi ruhákba is bele kell bújnia Tóth Gabinak, ugyanis a Sztárban sztár című műsorban minden héten másik híresség jellegzetes stílusát kell imitálnia. Gabi egy igazi kaméleon, ezért a nézőknek nagy elvárásai vannak vele szemben. Az alábbi videóban erről is beszél.

Őrülten szexi új klipjében ÉNB Alexahttp://www.life.hu/sztarok/20150827-alexa-az-rtl-klub-ejjel-nappal-budapest-sztarja-orulten-szexi-uj-klipjeben.htmlAz Éjjel-Nappal Budapest egzotikus szépsége dögös arany szerkóban lejt táncot első videoklipjében.TV + Sztárok--Szív alakú bimbitapaszban sokkolta a tévénézőket Miley Cyrushttp://www.life.hu/sztarok/20150827-miley-cyrus-enekesno-sziv-alaku-mellbimbotapaszban-erkezett-meg-jimmy-kimmel-showmusoraba.htmlMár meg sem lepődünk: csillogó kövekből kirakott bimbótapaszban érkezett meg Jimmy Kimmel showműsorába az énekesnő.TV + SztárokOrigoMegfenyegették Pásztor Annáthttp://www.life.hu/sztarok/20150827-pasztor-anna-magyar-enekesnot-megfenyegettek-egy-facebook-bejegyzese-miatt.htmlAz Anna & the Barbies énekesnőjének egyik Facebookon közzétett bejegyzése hatalmas indulatokat váltott ki néhány rajongójából. TV + Sztárok--Micsoda bakiparádé - Őrülten vicces videó!http://www.life.hu/sztarok/20150827-baki-video-orulten-vicces-jelenetek.htmlMindenkivel előfordult már, hogy nem úgy sikerült kiviteleznie bizonyos dolgokat, ahogyan elsőre eltervezte. TV + Sztárok--Ilyen volt Hamilton nyaralása - Éld át te is!http://www.life.hu/sztarok/20150826-lewis-hamilton-nyaralasa-ilyen-volt.htmlA jóképű Forma-1-es pilóta, Lewis Hamilton gyakran posztolt jól megérdemelt nyaralása alatt Instagramjára, és mostanra egy videó is készült az emlékezetes pillanatokról. TV + Sztárok--Lilu Floridában tölti álomnyaralásáthttp://www.life.hu/sztarok/20150826-lilu-az-rtl-klub-musorvezetoje-floridaban-nyaral-es-szebb-mint-valaha-olyan-mint-egy-tini.htmlAz RTL Klub műsorvezetője családjával nyaral és olyan gyönyörű a fotókon, hogy úgy gondoltuk, ezt azonnal meg kell osztanunk veletek.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.