Csodás fogyása után szépségkirálynő lett a Vigyél el! szereplője

Forrás: RTL Klub -
párkeresés szingli fogyás szépségkirálynő Istenes Bence hízás túlsúly Vigyél el! RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
30 kiló súlyfeleslegtől szabadult meg az RTL Klub párkereső show-jának Franciskája, aki a Life.hu-nak, elmesélte miért jelentkezett a szeptember 5-én induló műsorba.

Franciska már régóta szingli, ezért úgy döntött, Istenes Bencére bízza magát és szerencsét próbál az RTL Klub új párkereső show-jában, a Vigyél el! című műsorban. A 26 éves lány elmesélte, pár éve még túlsúllyal küzdött, ám fogyókúrája után új ember lett belőle, és nem sokkal később akkori párjától is elbúcsúzott.

Forrás: RTL Klub

„Három évvel ezelőtt párkapcsolatban éltem, és mivel nem működött jól, magamat kezdtem okolni. Úgy éreztem, a túlsúlyom miatt nem tudom már a párom érdeklődését felkelteni. Akkor a húgomnak – aki a legközelebb áll hozzám a világon – megfogadtam, hogy lefogyok és elindulok egy szépségversenyen. A tervem bevált, 30 kilótól szabadultam meg, és közben arra is rájöttem, ezt az egészet, már magamért csinálom. Egyre vékonyabb lettem és amikor az anorexia határára kerültem, akkor észbe kaptam. Végül a szépségversenyt megnyertem, ám a párkapcsolatom nem lett jobb és szakítás lett a vége" – kezdte Franciska, aki elárulta, miért jelentkezett a show-ba.

„Pár rosszul sikerült randevú után, elzárkóztam a fiúk elől. A volt párommal úgy ismerkedtem meg, hogy sokáig régimódi stílusban udvarolt. Akikkel mostanában találkoztam, azokat nem érdekelte, mit szeretnék, vagy túl gyors tempót diktáltak. Reménykedem, hátha a show nem csak egy jó játék lesz, ahol új embereket ismerek meg, hanem megtalálom azt a férfit, akire vágyom" – mondta a lány, aki egyáltalán nem tart attól, hogy másokkal kellene versengenie a kiszemelt pasi kegyeiért.

„Nem frusztrál a helyzet, mert itt a lányok választanak, és bár a végső döntést két lány közül a fiú hozza meg, úgy érzem, van elég önbizalmam ahhoz, hogy ha valaki megtetszik, elérem nála a célom" – mosolygott Franciska.

Kiderült! Íme, Magyarország kedvenc sorozatkaraktere - meglepő eredményhttp://www.life.hu/sztarok/20150827-kiderult-ki-magyarorszag-kedvenc-sorozatkaraktere-meglepo-eredmeny-joey-a-jobaratokbol.htmlArra kértünk benneteket, hogy szavazzatok és döntsétek el ti, hogy ki a Magyarországon futó vagy futott sorozatok kedvenc karaktere. Meglepő eredmény született.TV + Sztárok--Jessz! Pumped Gabo már a tévében is riszálhttp://www.life.hu/sztarok/20150828-pumped-gabo-reklamban-szerepel.htmlNem gondoltuk, hogy valaha le kell majd írni ezt a mondatot: Pumped Gabo egy tableten internetező kisfiú mellett tolja a táncfigurákat.TV + Sztárok--Hétfőtől minden másképp lesz az RTL Klubonhttp://www.life.hu/sztarok/20150828-uj-musorstrukturaja-lesz-az-rtl-klubnak.htmlAz RTL Klub az iskolakezdési nap előtt, már augusztus 31-én, hétfőn elindítja őszi programstruktúráját. Számos, vadonatúj műsorformátum mellett régi kedvencek új évadai is visszatérnek a nyári szabadságról.TV + SztárokThinkstockHatalmas dekoltázzsal dörgölőzött Győzikéhez Baukó Évahttp://www.life.hu/sztarok/20150827-bauko-eva-valosagshow-hosno-mellein-dekoltazsan-gyozike-is-elamult-a-tv2-ezek-megorultek-forgatasan.htmlA két celeb az Ezek megőrültek! forgatásán parádézott együtt, az egykori vaóságshow-sztár pedig mindent bevetett a siker érdekében.TV + SztárokFotó: Zsigmond László/Life.huKiderült, kik azok a sztárok, akiket új műsorában tesztel Sebestyén Balázshttp://www.life.hu/sztarok/20150827-kiderult-sebestyen-balazs-kiket-tesztel-az-rtl-klub-gyertek-at-szombat-este-elso-adasaban.htmlSebestyén Balázs ezúttal nemcsak a nézők, hanem a sztárok tudását is próbára teszi az RTL Klub új game show-jában.TV + SztárokFotó: Zsigmond László/Life.huNagy Feró: "A sört felelősséggel kell fogyasztani, nem úgy, hogy beb*szunk, mint állat"http://www.life.hu/sztarok/20150827-a-life-hu-riportere-nagy-ferot-faggatta-egy-sorgyarban.htmlA Life.hu nagyszájú riportere, Németh Máté ezúttal Nagy Ferót kísérte el egy sörgyárba. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.