Tragédiával indult Jennifer Aniston házassága

Forrás: AFP/Jason Merritt -
halál házasság Bora Bora Justin Theroux tragédia fulladás nyaralás nászút Jennifer Aniston
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Néhány nappal azután, hogy a színésznő és újdonsült férje Justin Theroux minden barátjukat meghívták a luxusnásztra, Bora Borára, Jennifer Aniston egyik barátnője – aki többedmagával ott maradt még nyaralni - belefulladt a tengerbe.

Alig mondta ki Hollywood álompárja a boldogító igent, máris egy szomorú tragédia árnyékolja be házas életüket. A hírességek kitalálták, hogy minden barátjukat meghívják a nászútjukra is, hogy együtt bulizzanak a festői Bora Borán. A hivatalos nászút végeztével néhányan még ott maradtak nyaralni, de a nyaralás rémálomba fordult: Jennifer Aniston barátnője meghalt.

Forrás: AFP/Jason Merritt

A 30 éves Carmel Musgrove a hollywoodi producer, Joel Silver (Mátrix, Éli könyve, Die Hard, Sherlock Holmes) asszisztense volt 3 éve. Azt mondják, nagyon tehetséges volt, fényes karrier állt előtte.
A nő csütörtökön hajnalban úszni ment, de eltűnt. Miután a barátai sehol sem találták, hivatalos keresés indult utána. Órákkal később a tengerparton találták meg a holttestét. A halál okát a boncolás szerint fulladás okozta.

Jennifer Anistont és a családod is nagyon megviselte a fiatal nő halála.

Jennifer Aniston megmutatta a jegygyűrűjét

Hoppá! A szupertitkos esküvő után itt van most Jen jegygyűrűje! Szép darab! Ide kattintva megnézheted!
Kiderült! Íme, Magyarország kedvenc sorozatkaraktere - meglepő eredményhttp://www.life.hu/sztarok/20150827-kiderult-ki-magyarorszag-kedvenc-sorozatkaraktere-meglepo-eredmeny-joey-a-jobaratokbol.htmlArra kértünk benneteket, hogy szavazzatok és döntsétek el ti, hogy ki a Magyarországon futó vagy futott sorozatok kedvenc karaktere. Meglepő eredmény született.TV + Sztárok--Ittasan kell hangmintát adnia Bálint Antóniánakhttp://www.life.hu/sztarok/20150827-ittasan-kell-hangmintat-adnia-balint-antonianak.htmlHamarosan pont kerülhet az ittas telefonbeszélgetés-ügy végére, ehhez azonban Bálint Antóniának le kell részegednie.TV + Sztárok--Így tornázik együtt Kate Hudson és kutyusa - Cuki fotó!http://www.life.hu/sztarok/20150827-kate-hudson-es-kutyusa-egyutt-jarnak-edzoterembe.htmlA hollywoodi világsztár imádja az állatokat, köztük is legjobban a saját kis kedvencét, Wallyt. A minap vele együtt tornázott, amit rögtön meg is örökített a rajongóknak.TV + SztárokOrigoNagy Feró: "A sört felelősséggel kell fogyasztani, nem úgy, hogy beb*szunk, mint állat"http://www.life.hu/sztarok/20150827-a-life-hu-riportere-nagy-ferot-faggatta-egy-sorgyarban.htmlA Life.hu nagyszájú riportere, Németh Máté ezúttal Nagy Ferót kísérte el egy sörgyárba. TV + Sztárok--Végre: Egy színpadon Liptai Claudia és Ördög Nóri és még össze is öltöztekhttp://www.life.hu/sztarok/20150827-egy-szinpadon-liptai-claudia-es-ordog-nori-es-meg-ossze-is-oltoztek-a-tv2-sajtotajekoztatojan.htmlA TV2 ma bemutatta őszi műsortervét, és hogy a csatorna végre véget vessen a két sztárműsorvezetőt, Ördög Nórit és Liptai Claudiát körülölelő pletykáknak, egy színpadra állította őket.TV + Sztárok--Kiderült, kik azok a sztárok, akiket új műsorában tesztel Sebestyén Balázshttp://www.life.hu/sztarok/20150827-kiderult-sebestyen-balazs-kiket-tesztel-az-rtl-klub-gyertek-at-szombat-este-elso-adasaban.htmlSebestyén Balázs ezúttal nemcsak a nézők, hanem a sztárok tudását is próbára teszi az RTL Klub új game show-jában.TV + SztárokFotó: Zsigmond László/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.