Így bulizik együtt Rita Ora és Jim Belushi - Micsoda partyfotó!

Forrás: Facebook/Rita Ora -
színész Hollywood Jim Belushi Rita Ora party énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Milyen az, ha több hollywoodi sztár találkozik egy buliban? Az biztos, hogy kő kövön nem marad!

Rita Ora oldalán elképesztő partyfotóra bukkantunk. A sztár Jim Belushi és az énekes, Meghan Trainor társaságában töltött el egy görbe estét, melyen - a kép alapján - mindenki nagyon jól szórakozott. Vajon hogyan állt össze ez a díszes társaság? Az énekesnő ennyit fűzött a kép mellé:

"Amikor generációk találkoznak...Hollywoodi legendák, csodálatos zenész barátaim, és a legnagyobbak #Meghan Trainor #Jim Belushi köszönöm, hogy eljöttetek, és támogattatok tegnap este! Szeretlek titeket! "

Rita Ora, Meghan Trainor, és Jim Belushi Forrás: Facebook/Rita Ora

Erdélyi Mónika újra képernyőre kerülhttp://www.life.hu/sztarok/20150828-erdelyi-monika-ujra-kepernyore-kerul.htmlÚj műsorvezető-társat kap Joshi Bharat, Czippán Anett és Váczi Gergő.TV + SztárokOrigo Liptai Claudia: Ádám nagyon jó tanár, és kemény, nem omlik össze attól, hogy engem szerethttp://www.life.hu/sztarok/20150828-liptai-claudia-szerelme-pataki-adam-nagyon-jo-tanar-es-kemeny-nem-omlik-attol-ossze-hogy-engem.htmlŐsszel ismét a Tv2 képernyőjén, két műsorban is tündököl majd Liptai Claudia, aki a tévézés mellett polgári foglalkozást is tanul, a cukrászatot. Titkon pedig egy cukrászműsorról álmodik, akár új párjával.TV + SztárokFotó: Margitay Klára/Life.huMicsoda emberség! Susan Sarandon egy halálraítéltet próbál megmentenihttp://www.life.hu/sztarok/20150828-susan-sarandon-egy-halalraiteltet-probal-megmenteni.htmlSusan Sarandon egy halálraítélt férfi életét szeretné megmenteni. TV + Sztárok--Ittasan kell hangmintát adnia Bálint Antóniánakhttp://www.life.hu/sztarok/20150827-ittasan-kell-hangmintat-adnia-balint-antonianak.htmlHamarosan pont kerülhet az ittas telefonbeszélgetés-ügy végére, ehhez azonban Bálint Antóniának le kell részegednie.TV + Sztárok--Így tornázik együtt Kate Hudson és kutyusa - Cuki fotó!http://www.life.hu/sztarok/20150827-kate-hudson-es-kutyusa-egyutt-jarnak-edzoterembe.htmlA hollywoodi világsztár imádja az állatokat, köztük is legjobban a saját kis kedvencét, Wallyt. A minap vele együtt tornázott, amit rögtön meg is örökített a rajongóknak.TV + SztárokOrigoAntonio Banderas szakmát vált - Nem látjuk többé a filmvásznon a sármos színészt?http://www.life.hu/sztarok/20150828-antonio-banderas-divattervezonek-tanul-a-central-saint-martins-iskolaban-londonban.htmlMegdöbbentő hír látott a minap napvilágot, mely szerint a sármos színész, Antonio Banderas szakmát vált. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.