"Totál kikészültem" - Szörnyű kínokat élt át Gáspár Laci

Forrás: RTL Klub -
maszkmester Gáspár Laci bezártság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gáspár Laci teljesen kikészült egy maszkvételen, amikor a szakemberek egy két órán át tartó procedúra keretében mintát vettek az arcáról. Eleinte jól bírta a megpróbáltatásokat, ám amikor a szilikon rákerült a szemére és a fülére, elege lett...

"Nagyon szenvedtem! Totál kikészültem, főleg akkor, amikor megszűnt a kapcsolatom a külvilággal, nem hallottam, nem láttam semmit; nagyon rosszul lettem" - vallotta be Laci a Blikknek, akinek a bezártság és a fulladás érzése komoly problémát okoz. (Korábban a Celeb vagyok, ments ki innen! műsorban bevallotta, mennyire irtózik attól, hogy egy lezárt ládába dugják.)

Laci a Celeb vagyok, ments ki innen! műsorában. Forrás: RTL Klub

Laci a Sztárban sztár című műsorban több maszkot is kap, ehhez kellett a mintavétel.

Be fogok pánikolni, maximum két percet bírok ki, annál többet biztos, hogy nem

"Speciális fogászati alginátot használunk, valamint gézgipsz csíkokat, amelyek segítségével egy valóságos mellszobrot készítünk el. Ez egy teljes arcmintavétel, elölről-hátulról" - árulták el a lapnak szakemberek, Rausch Brigitta és Volentics Ádám.

"Természetesen, ha valaki előre jelzi nekünk, hogy klauszt­rofóbiás, próbáljuk megnyugtatni, olyan zenét betenni a mintavétel alatt, amilyet szeret, segítünk elterelni a figyelmét. De sajnos meg kell várni, amíg a maszk megköt" - tették hozzá.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.