műsorvezető Olaszország Iszak Eszter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nyilvános Instagram oldalának tanúsága szerint a szépséges műsorvezető Olasztországban tölti jól megérdemelt pihenését.

Eszti, aki látszólag inkább az aktív pihenés megszállottja, az alábbi fotót tette közzé közösségi oldalán:

Forrás: Instagram/iszakeszti

"A tengerparti futásnál nincs jobb mozgásforma. Ez az egyetlen, aminél nem érzem, hogy elfáradok, annyira lefoglal a táj, a tenger morajlás és az illatok. #running #in #Grado #beachrun" - írta képe mellé Eszti.

Elképesztő fotót posztolt magáról Gáspár Evelin: Teljesen odavagyunk!http://www.life.hu/sztarok/20150829-gaspar-evelin-semmilyen-luxuscuccot-nem-mutatott-legujabb-fotojan.htmlValami baj lehet Gáspár Evelinnel - gondolhatnák rosszakarói. De hogy mégis mi a gond a sztárcsemete legújabb fényképével? Már mondjuk is.TV + SztárokOrigoKiderült, hogy mivel (és kivel) tölti az éjszakáit Cserpes Laura: Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20150829-cserpes-laura-enekesno-tanulassal-tolti-az-ejszakait-instagram-oldala-szerint.htmlA szépséges énekesnő nyilvános Instagram oldalán árulta el, mivel tölti a szabadidejét, és kinek a társaságát élvezi közben.TV + Sztárok--Addig nincs vége a nyárnak, amíg Gigi Hadid posztol: Szexi képek!http://www.life.hu/sztarok/20150829-gigi-hadid-szexi-nyaralos-kepekkel-latta-el-instagram-oldalat.htmlGigi Hadid modell, aki a múltkor megmutatta, milyen is a tökéletes popsi, újra forró, nyaralós képekkel lepte meg rajongóit. Így pedig bátran kijelenthetjük, hogy aki Gigit követi, annak nem ér véget a nyár szeptember 1-el.TV + Sztárok--Zimány Linda nem tudja megunni a csücsörítős tükörszelfit: Ismét lőtt egyet!http://www.life.hu/sztarok/20150829-zimany-linda-modell-nem-tudja-megunni-a-csucsoritos-tukorszelfit-ismet-lott-egyet.htmlKicsit déja vu érzésünk van a glammodell legfrissebb szelfijével kapcsolatban. Mintha láttunk volna már ilyet...TV + Sztárok--Ezzel a szexi fotóval kíván szépséges szombat délutánt Dukai Reginahttp://www.life.hu/sztarok/20150829-dukai-regina-szexi-fotoval-kivan-szepseges-szombat-delutant-kovetoinek.htmlRegina, aki mindezidáig egy csodálatos helyen nyaralt, úgy tűnik, hazaért. Most épp egy fellépésre siet.TV + Sztárok--Csodás esküvői fotót posztolt Osvárt Andreahttp://www.life.hu/sztarok/20150829-osvart-andrea-magyar-szineszno-eskuvoi-fotot-posztolt.htmlAhogy arról korábban a Life.hu beszámolt, Osvárt Andrea újra szerelmes, és boldogabb, mint valaha. Vajon máris kimondta volna a boldogító igent?TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.