Csodás esküvői fotót posztolt Osvárt Andrea

esküvő színésznő Osvárt Andrea
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy arról korábban a Life.hu beszámolt, Osvárt Andrea újra szerelmes, és boldogabb, mint valaha. Vajon máris kimondta volna a boldogító igent?

A szépséges színésznő Instagram oldalának tanúsága szerint Andi egy esküvőn járt. Hogy kién, az sajnos nem derül ki a posztból, de a kép mindenesetre csodálatos:

#wedding Forrás: Instagram/andreaosvart
Így élvezi a napsütést a gyönyörű Osvárt Andrea - Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20150823-igy-elvezi-a-napsutest-a-gyonyoru-osvart-andrea-szineszno.htmlA Margitszigeten járt, és onnan köszöntötte rajongóit a szép színésznő.TV + SztárokOrigoBúcsúzna rövid hajától Osvárt Andreahttp://www.life.hu/sztarok/20150120--osvart-andrea-szineszno-bucsuzna-rovid-hajatol-hosszura-vagyik.htmlOsvárt Andrea tavaly a legjobb színésznőnek járó szobrocskával térhetett haza a Glamour Women of the Year gáláról. TV + Sztárok--Osvárt Andrea arisztokratikus maradhttp://www.life.hu/sztarok/20140703-osvart-andrea-szineszno-nyaron-is-arisztokratikus-marad.htmlHiába tombol a nyár, Osvárt Andrea nem gyarapítja a napimádók táborát. A színésznő bőre a nyár végén is hófehéren ragyog.TV + Sztárok--Osvárt Andrea szerelme nélkül ünnepelthttp://www.life.hu/sztarok/20140212-osvart-andrea-szerelme-nelkul-unnepelte-a-megdonteni-hajnal-timea-cimu-film-sikeret.htmlKedden este bemutatták a Megdönteni Hajnal Tímeát című magyar vígjátékot. A gálapremieren felvonult színészek többen is partnerük nélkül ünnepelték a film sikerét.TV + Sztárok--Osvárt Andrea: "Nem akarok trófea lenni!"http://www.life.hu/sztarok/20131004-osvart-andrea-szineszno-nem-akar-csak-egy-trofea-lenni.htmlÉrdemes volt hazajönnie Osvárt Andreának, akire itthon a szerelem és a siker is rátalált. Főszerepet kapott egy új magyar film, a Megdönteni Hajnal Tímeát című romantikus vígjátékban.TV + SztárokA szerelmet keresi Osvárt Andreahttp://www.life.hu/sztarok/20130809-osvart-andrea-szineszno-a-szigeten-keresi-a-szerelmet.htmlA karrierje mellett a magánéletére is szeretne koncentrálni Osvárt Andrea, aki a Szigeten szórakozott a napokban.TV + Sztárok

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.