Ezek megőrültek! (vetélkedő) Baukó Éva
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Baukó Éva nagyon vicces fotót posztolt magáról.

Az egykori reality-hősnő az Ezek megőrültek! című műsorból mutatott egy kis ízelítőt, ami egyben a legviccesebb fotó, amit valaha láttunk róla, pedig már megnézhettük, hogy fest, mikor bogarakat és különböző madarak intim testrészeit eszi.

Íme, a mókás kép!

Forrás: Instagram/ Baukó Éva

Lindsay Lohan megfosztotta erotikus táncától az internet népéthttp://www.life.hu/sztarok/20150830-lindsay-lohan-torolte-erotikus-tancat-az-internetrol.htmlGyorsan kapcsolt a világsztár: szombaton feltöltött a netre egy 9 másodperces, igen erotikusnak szánt videót, nemsokára azonban törölte is a jelentetet. Persze a világhálón mindennek nyoma marad...TV + Sztárok--Újabb sztárbarátság született: Reese Witherspoon és Jessica Alba nagyon egymásra találtakhttp://www.life.hu/sztarok/20150830-reese-witherspoon-es-jessica-alba-szineszno-baratnok-lettek.htmlSzépek, sikeresek, stílusosak - nem csoda, ha jó barátnők lettek!TV + SztárokOrigoBaby Gabi egyelőre csak tudat alatt készülődik a gyerekvállalásrahttp://www.life.hu/sztarok/20150828-baby-gabi-a-sztarban-sztar-versenyzoje-tudat-alatt-mar-keszulodik-a-gyerekvallalasra.htmlBaby Gabi a hamarosan induló Sztárban sztár egyik meglepetésversenyzője, hisz az énekesnő, amióta férjhez ment, tudatosan a háttérbe vonult. Házaséletének titkait viszont továbbra is a stúdión kívül hagyja.TV + Sztárok--Baukó Éva megint kitette, amit kell, és csodásan néz ki: Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20150829-bauko-eva-megint-kitette-amit-kell-es-csodasan-nez-ki-foto.htmlAz egykori VV-sztár, aki nem először villantja meg formás idomait, ismét szuper képet töltött fel magáról.TV + SztárokKiderült, hogy mivel (és kivel) tölti az éjszakáit Cserpes Laura: Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20150829-cserpes-laura-enekesno-tanulassal-tolti-az-ejszakait-instagram-oldala-szerint.htmlA szépséges énekesnő nyilvános Instagram oldalán árulta el, mivel tölti a szabadidejét, és kinek a társaságát élvezi közben.TV + Sztárok--Hetek óta zaklatják Völgyesi Gabithttp://www.life.hu/sztarok/20150828-hetek-ota-zaklatjak-volgyesi-gabit.htmlSokan tudják, hogy Völgyesi Gabi nemcsak a popszakmában vált sikeressé, de jogászként is megállja a helyét. Egyik visszautasított ügyfele azonban néhány hete zaklatni kezdte a szőke énekesnőt. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.