Kokainnal kínálta a hercegnőt Jack Nicholson

Forrás: AFP -
John Travolta kokain II. Erzsébet brit királynő önéletrajz Jack Nicholson udvarlás botrány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kokainnal kínálta II. Erzsébet királynő húgát, a néhai Margit hercegnőt Jack Nicholson a tiszteletére rendezett partin.

A pikáns történet egy most megjelenő hollywoodi életrajzból derült ki. Brian Kellow műve az egykor legmenőbb sztárügynök, Sue Mengers életéről és persze az életét övező botrányairól szól. Egyik legnagyobb balhéja akkor volt, amikor a hercegnő tiszteltére rendezett filmes hollywoodi partin üveges tekintettel odavánszorgott hozzá a nőfaló Jack Nicholson, és elkezdett neki udvarolni. Az sem zavarta, hogy vele volt akkori barátnője, Angelica Houston – írja a Blikk.

Forrás: AFP

„Nicholson egy csík kokainnal megkínálta, de szerencsére a hercegnő nem fogadta el, inkább elment táncolni John Travoltával" - írja a szerző könyvében.

Bárdosi Sándornak bíróság elé kell állnia egy régi afférja miatt http://www.life.hu/sztarok/20150831-bardosi-sandor-olimpiai-bajnok-birkozo-nem-izgul-hogy-eliteli-a-birosag-a-lacza-adammal-tortent.htmlAz olimpiai ezüstérmes birkózónak újra le kell játszania a közte és Lacza Ádám között történt incidenst.TV + SztárokFotó: Rostás Bianka/Life.huBaukó Éva melleit kényeztette Till Attilahttp://www.life.hu/sztarok/20150831-bauko-eva-melleit-a-tv2-ezek-megorultek-musor-forgatasan-tilla-musorvezeto-kenyeztette.htmlAz Ezek megőrültek! című műsor forgatásán furcsa dolgok történtek, Tilla például mosolyogva kényeztette Éva melleit.TV + Sztárok--Csodás fogyása után szépségkirálynő lett a Vigyél el! szereplőjehttp://www.life.hu/sztarok/20150828-a-vigyel-el-az-rtl-klub-uj-parkereso-showjanak-szereploje-franciska-csodas-fogyasa-utan.html30 kiló súlyfeleslegtől szabadult meg az RTL Klub párkereső show-jának Franciskája, aki a Life.hu-nak, elmesélte miért jelentkezett a szeptember 5-én induló műsorba.TV + SztárokOrigoViszlát, külsőségek! Tóth Gabi stílust válthttp://www.life.hu/sztarok/20150830-toth-gabi-enekesno-a-sztarban-sztar-uj-szereploje-stilust-valt.htmlÚj időszak kezdődik Tóth Gabi életében. TV + SztárokFotó: Margitay Klára/Life.huAlig várjuk, hogy Brooklyn Beckham felnőjön - Egyre szexibb a sráchttp://www.life.hu/sztarok/20150830-brooklyn-beckham-david-beckham-fia-szexi-testet-mutatott.htmlDavid Beckham fia egyre inkább hasonlít az apukájára. Ez pedig csak egyet jelenthet.TV + Sztárok--Tequilában utazik George Clooneyhttp://www.life.hu/sztarok/20150830-george-clooney-es-amal-clooney-sajat-tequilat-dobott-piacra.htmlBrad Pitt és Angelina Jolievilágbajnok rozéja után egy újabb híresség döntött úgy, hogy másban is kipróbálja tehetségét. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.