X-Faktor Kína TV2 Sztárban sztár visszavonulás karrier Wolf Kati
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A X-Faktorból megismert énekesnő bevallotta, karrierjének jót tett, hogy amikor családjával Kínába költözött kicsit visszavonult a nyilvánosság elől.

Az énekesnő azt tanácsolja pályatársainak, hogy időnként vonuljanak vissza, mert utána sokkal jobban örülnek majd a rajongók a felbukkanásának – írja a Bors.

Fotó: Margitay Klára/Life.hu

„Igazából nem aggódtam azon, hogy ha kimegyek, itthon elfelejtenek. A családomnak is jót tett, hogy ismét anya volt mellettük, de nekem is kellett egy kis nyugalom. Emlékszem, egyszer Náray Tamás mondta, hogy nem baj, ha kicsit eltűnik az ember, jó, ha hiányzom picit, ez csak jót tesz a karrieremnek. És igaza lett. Minden új felfedezettnek csak ajánlani tudom, hogy két év után vonuljon egy kicsit vissza" – mondta Kati, aki hamarosan a TV2 Sztárban sztár műsorában mutatja meg magát.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.