Hoppá! Nem tudtuk, hogy Istenes Bence ilyet is tud

zene homevideo Istenes Bence ének Vigyél el!
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Istenes Bence lebukott! Tud énekelni, és nem is akárhogyan.

Istenes Bencéről olyan homevideó került elő, amire senki sem számított. A műsorvezető már nagyon készül a hamarosan induló Vigyél el! című műsorra, és éppen ezért dalra is fakadt. A Fekete Vonat klasszikusának néhány sorát énekli el, zongorakísérettel. Wow!

De ciki! Élő adásban eresztett el egy jó nagy galambot Taylor Swifthttp://www.life.hu/sztarok/20150901-taylor-swift-elo-adasban-pukizott.htmlÚgy tűnik, a sztárokkal is megesik, hogy nem tudják kontrollálni magukat, és eleresztenek egy pukit élő adásban.TV + Sztárok--Élő adásban sírta el magát Simon Cowellhttp://www.life.hu/sztarok/20150901-simon-cowell-az-xfactor-zsuritagjat-ugy-meghatotta-egy-produkcio-hogy-elsirta-magat.htmlAz X-Factor zsűritagja elsírta magát, amikor egy fiú halott barátja tiszteletére énekelt.TV + Sztárok--Péniszt szolgáltak fel Jack Blacknekhttp://www.life.hu/sztarok/20150901-jack-black-szinesz-palacsintapeniszt-kapott-reggelire-egy-etteremben.htmlA színész érti a poént, így egyből ki is posztolta a péniszt, amit felszolgáltak neki egy étteremben.TV + Sztárok--Hiennek a tanulás és szereplés mellett nincs ideje a szerelemrehttp://www.life.hu/sztarok/20150831-hien-amerikaban-tanul-de-itthon-lep-szinpadra-a-jatekkeszitoben-hogy-csinalja.htmlOlyan, mintha Hien nem is Amerikában élne és tanulna, hanem továbbra is a fővárosban. Teljesen természetes, hogy a Játékkészítők decemberi előadásaiban színpadra áll egy új szerepben. Hogyan csinálja, hogy mindemellett kitűnő tanuló is?TV + Sztárok--Wolf Katinak jót tett a visszavonuláshttp://www.life.hu/sztarok/20150831-wolf-katinak-az-xfaktor-enekesnojenek-karrierjenek-jot-tett-a-visszavonulas-hamarosan-pedig-a.htmlA X-Faktorból megismert énekesnő bevallotta, karrierjének jót tett, hogy amikor családjával Kínába költözött kicsit visszavonult a nyilvánosság elől.TV + Sztárok--Baukó Éva melleit kényeztette Till Attilahttp://www.life.hu/sztarok/20150831-bauko-eva-melleit-a-tv2-ezek-megorultek-musor-forgatasan-tilla-musorvezeto-kenyeztette.htmlAz Ezek megőrültek! című műsor forgatásán furcsa dolgok történtek, Tilla például mosolyogva kényeztette Éva melleit.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.