Balesetet szenvedett Aleska Diamond

Fotó: Polyak Attila - Origo -
TV2 forgatás Ezek megőrültek! (vetélkedő) baleset Aleska Diamond
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A TV2-n látható Ezek megőrültek! forgatásán zakózott egy hatalmasat az egykori pornósztár. Kisebb sérülésekkel úszta meg az esést. 

Aleska a műsorban a Kék Szúnyogok csapatnának hölgy tagja. Az egyik feladatban a játékosoknak egy rollerrel kellett egyensúlyozniuk, majd egy lejtős pallón legurulniuk, amikor a sztár a kétkerekűn átlendülve arccal előre esett. A műsorban többen is megijedtek, mert Aleska másodpercekig nem mozdult, és a hangját sem lehetett hallani. Szerencsére azonban a nagy ijedtségen, és egy jókora horzsoláson kívül nem történt baj – írja a Blikk.

Aleska Diamond a TV2 Ezek megőrültek című műsorának korábbi forgatásán Fotó: Polyak Attila - Origo

„Életemben soha nem rollereztem, úgyhogy tartottam a feladattól. Hatalmasat estem, és nem mertem megmozdulni, mert nem tudtam, hogy nincs-e nagyobb baj. A csípőcsontomat ütöttem be, eléggé vérzett, úgyhogy innentől egy vastag ragtapasszal játszottam végig a hetet. A heg halványan megmaradt, így örök emlék lesz számomra az Ezek megőrültek!” – mesélte a lapnak Aleska.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.