Andor Éva: "Húsz éve alig pihentem"

Forrás: TV2 -
TV2 híradós kirúgás szabadidő Andor Éva
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A TV2 nemrég menesztett híradósa tanulással, varrással, takarítással ütötte el a hirtelen rászakadt rengeteg szabadidőt.

Ahogy a Life.hu is megírta, májusban közös megegyezéssel, 13 év után távozott a TV2-től Andor Éva. A műsorvezető azóta magára koncentrált és élvezte, hogy több ideje van hobbijára – írja a Bors.

Forrás: TV2

„Bevallom, az első időben hiányzott a munka, hozzászoktam. De szinte abban a pillanatban, ahogy a TV2-nél megszűnt a munkaviszonyom, eldöntöttem, hogy németnyelv-tanulásba kezdek. Tudtam, de tizenöt éve nem használtam, elkopott. Két és fél hónap intenzív nyelvtanuláson vagyok túl, és még folytatom" – meséli lelkesen Éva, aki mióta befejezte az egyetemet, pár nap szabadságot vett csak ki.

„Húsz éve alig pihentem. Öt éven át nem volt hétvégém, csak ha szabadságot vettem ki. Azért az más, ha kedden van szabadnapod. Mentem vasárnap dolgozni, néztem, ahogy az emberek a ligetben sétálgatnak, madarat etetnek. Arra gondoltam: mennyire jó nekik. Most viszont mindent megtehetek, amit mások. De a stúdió, a munka tényleg hiányzott. Szerencsére elég gyorsan kiderült, hogy szükség van rám, lesz munkám, ezért úgy fogtam fel ezt az időszakot, mint egy ajándék nyaralást. Évek alatt rengeteg anyag összegyűlt a szekrényemben, végre tudtam varrni. Aprólékosan kitakarítottam a lakást, egyenként leporoltam a könyveket, és végre szőkére festettem a hajam! Szerintem nincs még egy nő, akinek ennyi árnyalatban lett volna meg a barna és a vörös" – mondta a műsorvezető.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.