Karambolozott a Miss Universe tavalyi győztese, Kelemen Henrietta

Karambol kereszteződés szépségkirálynő baleset kórház Kelemen Henrietta Miss Universe
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szépségkirálynő jelenleg kórházban van, mert autójával megpördült és több kocsinak is nekiütközött.

Kelemen Henrietta a Miss Universe 2014-es győztese szerdán kora reggel, a 9. kerületben, a Viola és Tűzoltó utca sarkán karambolozott - az Origo újságírója egy ablakból látta a történteket.

Forrás: Life.hu

A szépségkirálynő piros Audijával, melyen a Miss Universe felirat látható, a Tűzoltó utca felől érkezett, a rózsaszín Honda pedig a Viola utca felől. A kereszteződésben jobbkéz-szabály van érvényben, így vélhetően az Audi nem adott elsőbbséget, ezért a Honda elkapta az Audi jobb oldalát, amely megpördült, és két másik parkoló autóban is kárt okozott.

A Life.hu elérte Henriettát, aki elismerte, ő ült a volán mögött. „Igen, én karamboloztam reggel, jelenleg nem tudok beszélni, mert kórházban vagyok. Nem sérültem meg, de a karambol után, azt tanácsolták a rendőrök, hogy vizsgáltassam meg magam, nincs-e belső sérülésem. Azt természetesen megkérdeztem a másik autó sofőrjétől, hogy ő rendben van-e és megnyugtatott, hogy nincs sérülése" – mondta röviden Heni, akinek ezután le kellett tennie a telefont és kérte, később hívjuk vissza.

Forrás: Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.