Az Oscar-díj nem garancia a filmszerepekre? Anne Hathaway kitálalt

Forrás: AFP/Jason Merritt -
Anne Hathaway Oscar-díj szerep színész
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színésznő bevallotta: happoltak már el előle filmszerepet nála jóval fiatalabb tehetségek.

2012-ben elnyerte a világ egyik legrangosabb filmes elismerését, az Oscar-díjat A nyomorultak című filmjében nyújtott alakításáért, Anne Hathaway számára azonban a jelek szerint ez sem jelent biztosítékot az általa megpályázott szerepekre.

Forrás: AFP/Jason Merritt

Nem ő az első, aki panaszkodik Hollywood fiatalságmániája ellen: korábban Meryl Streep, Helen Mirren és Emma Thompson adott hangot hasonló véleményének.

Már 66 éves Richard Gere, Hollywood legsármosabb színésze http://www.life.hu/news/20150901-richard-gere-ma-unnepli-a-szuletesnapjat-es-66-eves-lett.htmlVannak férfiak, akiken nem fog az idő vasfoga, és a kor előrehaladtával csak még vonzóbbá válnak. Ilyen a ma 66. születésnapját ünneplő Richard Gere is, aki hollywoodi szívtipróként vonult be a történelembe.News--Ez igen! Dögös bikinialakot villantott Anne Hathawayhttp://www.life.hu/ez-zsir/20150814-anne-hathaway-szineszno-nagyon-dogos-bikiniben.htmlPazar nyaraláson piheni ki egész éves fáradalmait A nyomorultak és Az ördög Pradát visel színésznője, aki aprócska, kétrészes fürdőruhában csobbant a tengerbe.Ez Zsír!--Így fest Jessica Alba alulról - Ilyen szögből még sosem láthattad a színésznőt!http://www.life.hu/trend/20150831-jessica-alba-alulrol-mutatta-meg-magat-es-zokniban-pancsol.htmlKülönleges képet tett közzé a hollywoodi színésznő az Instagram oldalán. A megszokottól eltérően nem a medence partjáról gyönyörködhetünk a szexi sztár bájaiban.TrendAFPKihagyhatatlan videó: így bohóckodik Miley Cyrusra Anne Hathawayhttp://www.life.hu/news/20150407-anne-hathaway-miley-cyrus-wrecking-ball-cimu-szamat-parodizalja-ki-egy-amerikai-showmusorban.htmlEgy Oscar-díjas színésznőn nem foghat ki egy paródia: nézd meg, milyen parádésan utánozza le Miley Cyrust Anne Hathaway!NewsOrigoKatie Holmes nagyon csúnyán lebukott - Újra cigizik a színésznő?http://www.life.hu/drlife/20150828-katie-holmes-cigizett-a-forgatason.htmlA pletykák szerint Katie Holmes néha cigizik, néha nem. Úgy tűnik, most újra a zugdohányos korszakát éli.Dr. Life--Félpucéran pózol Anne Hathaway - Nem ezért, de utáljákhttp://www.life.hu/sztarok/20141010-anne-hathaway-a-harper-s-bazar-cimlapjan.htmlA Harper's Bazar készített címlapinterjút Anne Hathawayjel, aki meglepőt nyilatkozott. Tisztában van vele, hogy sokan utálják, és bár nem tudja, miért van ez, már nem érdekli. Inkább megmutatta gyönyörű testét. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.